Aalborg
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: søndag d. 19. juli 2020

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: søndag d. 19. juli 2020

DR1

00:50  

Mordene i Brokenwood III (3:4)
Mordene i Brokenwood III (3:4) Den årlige veteranbilfestival tiltrækker bilentusiaster fra nær og fjern. Men måske er der også en morder blandt de bilbegejstrede gæster. I hvert fald findes formanden for en veteranbilklub død med lungerne fulde af benzin. Var det en bizar ulykke - eller mord?

02:20  

Lewis: Knuder
Lewis: Knuder En førende forsker bliver dræbt af en brevbombe. For Lewis er det ikke en sag som alle andre. Han er på vej til New Zealand i et halvt år sammen med sin kæreste, retsmedicineren Laura Hobson, men den erfarne politimand er ved at få kolde fødder. Han frygter for sin karriere, for vil der være et job til ham, når han vender tilbage?

03:50  

Guld i Købstæderne - Skive II
Guld i Købstæderne - Skive II Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Skive. Her står nogle af landets dygtigste vurderingseksperter klar til at vurdere gæsternes medbragte antikviteter, arvestykker og andre klenodier. Bl.a. kigger de nærmere på sølvtøj fra Tiffany i New York, og så viser en PH-lampe sig at gemme på en usædvanlig - og ubehagelig - overraskelse for ejerne. Når tingene er blevet vurderet er der mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem. Det er dog sælgeren, der afgør, om buddet er højt nok til, at der kan laves en handel. Og denne gang kommer to af dansk designs største navne under hammeren, når opkøberne skal byde på en Finn Juhl-stol og fire helt usædvanlige stole af Nanna Ditzel. Vært Cecilie Nielsen cykler rundt og finder byens gode historier. Der er dog helt andre hestekræfter i det køretøj, hun kører med, da hun besøger Skive Kaserne.

04:50  

Spise med Price, egnsretter: Sønderjylland
Spise med Price, egnsretter: Sønderjylland På jagt efter egnsretter. Med campingvogn på trækkrogen kører de to madglade brødre James og Adam Price Danmark rundt og besøger et land fuld af skønne, vidunderlige, mærkelige - ja endda besynderlige egnsretter. Nogle retter er på ulykkelig vis ved at ende i glemmebogen, mens andre allerede er glemt. Og gudskelov for det. I dagens program fra Sønderjylland bydes der både på Surrib, Snysk og Skræddereduels og selvfølgelig Solæg og Ringriderpølser. Adam springer i sadlen og ringrider på sin helt egen måde, og ved Dybbøl Mølle bager James en af sine helt store favoritter: Ristorte.

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Dage i haven (6:9)
Dage i haven (6:9) Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis.

06:30  

Alene i vildmarken USA II (9:15)
Alene i vildmarken USA II (9:15) Det amerikanske overlevelseseksperiment Alone er i fuld gang i Vancouver Islands barske natur. En af deltagerne kommer til skade i forsøget på at bestige et bjerg i området, klarer han den mon til toppen? Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

07:15  

Alene i vildmarken USA II (10:15)
Alene i vildmarken USA II (10:15) Vancouver Islands barske natur danner ramme om det amerikanske overlevelseseksperiment Alone. Sulten begynder for alvor at være en udfordring for nogle af deltagerne. Er tang og mus måske en mulighed? Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:15  

Hugo på bas
Hugo på bas Dansk dokumentarfilm fra 2016 om en af vor tids største danske jazzikoner Hugo Rasmussen. I sin over 50 år lange karriere nåede han at indspille over 1000 plader og optræde med Ben Webster, Dexter Gordon og Cornelis Vreejswijk. I eksklusive optagelser følger vi de sidste to år af Hugos liv og frem til sin død i august 2015. Vi oplever hans evindelige charme og store livsglæde, som end ikke lægernes dødsdom kan holde nede. Vi ser ham slå sig løs på scenen for sidste gang, og vi mærker hans inspirerende væsen smitte af på unge og gamle musikere omkring ham. En legende, der takker af.

01:05  

Doky og al den jazz
Doky og al den jazz Som fluen på væggen går Maja Friis i hælene på pianist, Niels Lan Doky, når han få dage før åbningen af sin nye jazzklub, The Standard, har hænderne fulde af både murere, malere og en stjernesangerinde, der ikke er synderligt tilfreds med at få en nr. 24 fra den lokale grill til aftensmad. Men Doky holder (for det meste) hovedet koldt, og Maja Friis er med hele vejen til åbningsaftenen, hvor musikken endelig fylder huset.

01:55  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (37)
Søpapegøjernes ø II (37)

05:15  

Inui (23)
Inui (23)

05:20  

Masha og Bjørnen (1)
Masha og Bjørnen (1) Billedskønt

05:30  

Ramasjang Mysteriet (8)
Ramasjang Mysteriet (8) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Rasmus Klump (6)
Rasmus Klump (6) Mågernes konge

06:10  

Bamselægen - Benet (1)
Bamselægen - Benet (1) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Solvej. Hendes Kængurubamse har slået sit ben, og kan næsten hverken hoppe eller gå. Sandra hjælper Kænguru og finder snart ud af, hvad der er galt.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Gurli Gris II (7)
Gurli Gris II (7) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (8)
Gurli Gris II (8) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:10  

Simon
Simon Hamsteren Albert

07:20  

Morgensang med Ramasjang | Stig Rossen og Hr. Skæg
Morgensang med Ramasjang | Stig Rossen og Hr. Skæg Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:30  

Bamse møder den store verden
Bamse møder den store verden

08:25  

Hugo og Holger
Hugo og Holger

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (46)
Vidundervovsen Vaffel (46)

 
DR1

10:00  

Morgensang med Ramasjang | Stig Rossen og Hr. Skæg
Morgensang med Ramasjang | Stig Rossen og Hr. Skæg Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

10:10  

Taggart: Voldsmænd
Taggart: Voldsmænd Emily Patrick arbejder for en organisation, der hjælper kvinder med voldelige partnere. Men Emily går et skridt videre end sine kolleger. De mænd, der er sluppet ustraffet for at begå hustruvold, ønsker hun at udstille i offentlighedens gabestok. Dermed skaffer hun sig farlige fjender. Og da Emily selv findes banket til døde, vender Burke og hans folk søgelyset mod de mænd, som hun agiterede mod. Matt Burke: Alex Norton. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Instruktion: Ian Madden.

11:20  

Spiondyr på mission - de arktiske egne
Spiondyr på mission - de arktiske egne Dyreverdenen er fuld af spektakulære underværker. Men hvordan er det at komme helt tæt på dem? For at finde ud af det, sættes livagtige spiondyr med kameraer ud i naturen. Se med, når de infiltrerer og afslører det ekstraordinære dyreliv i de arktiske egne - fra søelefant-hanner, der kæmper om retten til at parre sig med en gruppe hunner til arktiske ulveunger, der drager ud på deres første jagt.

DR2

09:00  

Kultur i farezonen - Jødisk Teater i Warszawa
Kultur i farezonen - Jødisk Teater i Warszawa Dokumentarfilm om mennesker over hele verden, som risikerer liv og frihed for sin kunst og kultur. Januar Szurmiej er skuespiller og instruktør, der har viet hele sit liv til det Jødiske Teater i Warszawa. Teatret har bombetrussler og hærværk, og Polens antisemitisme, 70 år efter holocaust, er stadig stærk.

09:30  

Besat af vintagekjoler
Besat af vintagekjoler Lisbeth Gottenborg har mere end 200 vintagekjoler hængende på sit loft. Og de hænger ikke kun til pynt. Kjolerne skal bruges. De vækker opsigt, og fester bliver sjældent kedelige, når hun har en af dem på. Vært Trine Ross deler hurtigt Lisbeth Gottenborgs begejstring for kjolerne, og sammen tager de på shoppetur i Herning. I serien "Besat af" besøger Trine Ross passionerede samlere over hele landet. Tilrettelæggelse Charlotte Rafn Sendt første gang 11.11.14

10:00  

Den svære kunst (2:6)
Den svære kunst (2:6) Thomas Alkärr udforsker kunstens verden. I dag kommer han stærkt i tvivl om, hvorvidt det er i orden at sige, at kunst, som en hel verden lovpriser, er grim? Og lærer han at elske kunst, nu hvor han selv pludselig befinder sig som nøgenmodel i et rum fyldt til randen af kunstelskere?

10:30  

Moderedaktørens dagbog (5:6)
Moderedaktørens dagbog (5:6) DRK følger Chris Pedersen fra modemagasinet Cover, mens han dækker historier i den internationale modeverden. Nogle sæsoner kommer flere designere til at lave det samme og bruge de samme mønstre. Det får Chris til at undersøge, hvordan trends egentlig starter. Et arbejde der fører ham til verdens største tekstilmesse i Paris, hvor blandt andre Chanel og danske Baum und Pferdgarten køber metervarer. Og til en trendkonsulent, som har kæmpe indflydelse på hvilke farver og mønstre designere vil arbejde på to år frem.

11:00  

Langt ude med Arnoldi 4:5
Langt ude med Arnoldi 4:5 DRK følger i hælene på den 74-årige billedkunstner Per Arnoldi, mens han revser til højre og venstre og diskuterer landets arkitektoniske og kulturelle forandring med alle, som gider. Det er kunsten i de store byer, der løber med opmærksomheden, men kører man nedad de små veje, finder man stadig excentrikerne, folkekunstnerne og hemmelige kunstværker. Sammen med billedkunstner Sophia Kalkau finder Per Arnoldi blandt andet Olsens Paradis, skulpturskoven Skovsnogen og Kalkaus egne sten langt inde i Skibelund Krat. Tilrettelæggelse: Sofie Tønsberg & Jon Adelsten.

11:30  

Dansk skyskraber i New York - På tegnebrættet
Dansk skyskraber i New York - På tegnebrættet Vi følger den verdensberømte danske arkitekt Bjarke Ingels' New York eventyr og udfolder ideen bag den 100.000 m2 store skyskraber Bjarke Ingels, som den danske arkitekt er i gang med at opføre på Manhattan i New York. Fascineret af den danske tradition for gårdhaver og bymiljø vælger en af Manhattans største bygherre, Douglas Durst, at hyre Bjarke Ingels til at bygge et boligtårn på den ombejlede grund på Manhattans vestside ud mod Hudson River. Se hvordan Ingels løser opgaven og skaber lys, luft og ude arealer højt svævende over Manhattan.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (10)
Flaskepost fra Stillehavet (10)

09:20  

Min lille hund Mester (8)
Min lille hund Mester (8) Thomas og Bibi snakker om at flytte til et andet land og starte et nyt liv. Mester forestiller sig, hvordan et nyt liv ville være. Thomas siger, at det måske kunne være et katteliv i stedet for et hundeliv. Mester bryder sig ikke om tanken om at se ud som en kat, men da han hører at naboens katte får alle de frikadeller de vil, sniger han sig ned i et hjemmelavet kattekostume og henover naboens hegn. Det bliver ikke helt den succes som Mester havde håbet på.

09:27  

Hunden Ib - tænker sig om en ekstra gang
Hunden Ib - tænker sig om en ekstra gang

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:55  

Didrik Drage (29)
Didrik Drage (29)

10:05  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

10:20  

Junglebogen (49)
Junglebogen (49)

10:30  

Pax' jordiske eventyr III (8:10)
Pax' jordiske eventyr III (8:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde bibliotekar på et bibliotek. Hun hjælper med at sortere bøger, hun forvandles til en trold, hun møder små glade jordboere - og driver den sure Tante til vanvid.

10:45  

Quizdyrene - Slørhalen Boogie
Quizdyrene - Slørhalen Boogie Quizværten Stefan har bevæbnet sig med en mikrofon, som kan oversætte dyrelyde til menneskesprog, for at quizze dyr om andre dyr. Denne gang besøger han slørhalen Boogie, der bor i et akvarium i en dyrehandel. Boogie får fem spørgsmål om krybdyr og chancen for at vinde en flot præmie. Men selvom han først er meget i tvivl om hvad krybdyr overhovedet er, så klarer han sig gennem quizzen ved at gætte så godt, som han nu kan.

10:55  

Onkel Rejes Heavyband (6)
Onkel Rejes Heavyband (6) Onkel Reje har hørt, at alle rigtige heavybands er satanister, så det skal bandet også være, hvis de skal vinde Heavy-MGP. Så turen går til Av For Satan-kirken, men indvielsesritualet er ikke lige Onkel Rejes kop the - slet ikke når der indgår en ostemad.

11:10  

Sprinter Galore II - Lus (6)
Sprinter Galore II - Lus (6) Magnus har fået lus, og Sprinter og Magnus tager alverdens metoder i brug for at få de små bæster ud af Magnus' hår - men ingenting hjælper. Magnus er ved at blive vanvittig, og da Heino tilmed nævner, at lus ikke kan lide bare isser, må Sprinter og Magnus finde saksen frem ...

11:25  

Far, mor og bjørn - Mad (5:8)
Far, mor og bjørn - Mad (5:8) Signe og Anders er langt fra tilfredse med Brunos spisevaner. Kan den bjørn overhovedet spise andet end pomfritter? Måske hjælper det, at Nikolaj Kirk kommer på besøg? Han kan lave lækker mad og måske give Bruno lyst til at smage noget nyt. Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen og Nikolaj Kirk. Manus og instruktion: Wikke og Rasmussen.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at papegøjer ikke kan lide at være alene? Ta' med Lille Nørd på papegøjejagt, og se om det lykkes Anders og Katrine at få papegøjen til at snakke.

DR1

12:20  

Dyrenes rige (3:5)
Dyrenes rige (3:5) De er nogle af Jordens mest truede dyr. De slås mod naturkræfter og rivaler - og kæmper for at sikre den næste generation. I fire år har et filmhold fulgt nogle af disse dyr. Her besøger vi Marsh-løveflokken. Den er truet, fordi alle de voksne hanner har forladt den. Og nu er det op til de to voksne løvehunner Charm og Sienna at fodre og beskytte flokkens otte unger. Kan dette udsædvanelige lederskab sikre deres overlevelse?

13:10  

Mesterlære - skriv med Bjarne Reuter (3:6)
Mesterlære - skriv med Bjarne Reuter (3:6) Det er de færreste mennesker der ikke har et barndomsminde der relaterer sig til Bjarne Reuters forfatterskab. Nu giver han et meget sjældent indblik i egne tekster og universer. I Mesterlære viser Michael Kvium, Rasmus Kofoed, Naja Munthe, Paprika Steen & Tim Christensen de tips og tricks, der har ført dem helt til tops indenfor deres felt.

13:40  

Fede forhold (3:6)
Fede forhold (3:6) Michael og Rikke lægger ud med et meget stort vægttab, der også sætter gang i sexlysten. Hos Isabel og Tina er der ingen intimitet, for Isabel kan ikke lide sin krop. Parterapeut Frej Prahl sætter parret til at arbejde med flirt uden sex. Thomas sætter foden ned overfor sin kone Tina, der har en svaghed for junkfood.

14:10  

80 dage til sommerhus (3:6)
80 dage til sommerhus (3:6) De 80 dage går hurtigt, og Sara og Camilla må indse, at sommerhusprojektet er en noget større opgave end ventet. På trods af advarsler fra eksperterne, har kusinerne valgt at lave en stor og tidskrævende ændring af badeværelset, og tidspresset er nu så stort, at de er i tvivl, om de overhovedet kan nå at blive færdige.

14:40  

Danish Dynamite - legenden om de bedste (3:4) - Kammeratskab
Danish Dynamite - legenden om de bedste (3:4) - Kammeratskab Kammeratskabet på holdet er unikt og løfter præstationerne op til hidtil usete højder. Tidligere har netop kammeratskabet været en afgørende faktor for holdets succes, når modgangen har været størst. Efter sejre over Skotland og Uruguay, er Danmark sikret en plads i 8-delsfinalen. Og nu hedder modstanderen Vesttyskland. Skal danskerne spare kræfter eller forsøge at fortsætte sejrsstimen? Lysten og viljen til sejr motiverer spillerne til at give den gas endnu en gang. Og den ekstra tænding viser sig at få alvorlige konsekvenser for holdet.

DR2

12:00  

Slavenation Danmark (2:3)
Slavenation Danmark (2:3) Dansk historieserie fra 2017 Der er dele af Danmarkshistorien, som vi helst vil glemme. Mørke kapitler fyldt med ekstrem menneskelig lidelse og skabelsen af enorm rigdom. I det her program undersøger vært Cecilie Nielsen, hvordan Danmark i 1700-tallet tjente styrtende med penge på produktion af sukker til danskerne. En formue skabt uden hensyn til slaveriet i Vestindien. Sendt første gang 22.11.2017

12:30  

Det gode råd
Det gode råd Folk bruger og betaler sig fra terapeuter og psykologer som aldrig før. Der er ikke mangel på sjælesorg. Men når livskrisen rammer, er det kun de færreste, der opsøger præster eller andre religiøse og spirituelle vejledere. Med "Det gode råd" vil vi undersøge i hvilket omfang, religionen kan give svar og trøst i livets svære stunder. En personlig skæbne er omdrejningspunktet for en samtale mellem vært Paula Larrain og et panel af op til tre religiøse vejledere, der rådgiver om en konkret problemstilling ud fra et åndeligt perspektiv.

13:15  

Storbritannien i farver (1:3) Kongehuset
Storbritannien i farver (1:3) Kongehuset Det britiske kongehus er i dag en af Storbritanniens mest elskede institutioner. Men i begyndelsen af det 20. århundrede kæmper kongefamilien for deres popularitet og overlevelse. Gennem sjældne farvefilm og nyhedsoptagelser fortælles historien om, hvordan Huset Windsor næsten gik i opløsning, og hvordan de bragte monarkiet tilbage fra randen af katastrofe.

14:05  

Hugo på bas
Hugo på bas Dansk dokumentarfilm fra 2016 om en af vor tids største danske jazzikoner Hugo Rasmussen. I sin over 50 år lange karriere nåede han at indspille over 1000 plader og optræde med Ben Webster, Dexter Gordon og Cornelis Vreejswijk. I eksklusive optagelser følger vi de sidste to år af Hugos liv og frem til sin død i august 2015. Vi oplever hans evindelige charme og store livsglæde, som end ikke lægernes dødsdom kan holde nede. Vi ser ham slå sig løs på scenen for sidste gang, og vi mærker hans inspirerende væsen smitte af på unge og gamle musikere omkring ham. En legende, der takker af.

14:55  

Doky og al den jazz
Doky og al den jazz Som fluen på væggen går Maja Friis i hælene på pianist, Niels Lan Doky, når han få dage før åbningen af sin nye jazzklub, The Standard, har hænderne fulde af både murere, malere og en stjernesangerinde, der ikke er synderligt tilfreds med at få en nr. 24 fra den lokale grill til aftensmad. Men Doky holder (for det meste) hovedet koldt, og Maja Friis er med hele vejen til åbningsaftenen, hvor musikken endelig fylder huset.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Stop! (10)
Stop! (10) Klara bliver glad, da mor spørger, om hun vil hjælpe med at male stakittet. Hun elsker farve. Men mor vil bare male med en kedelig grå. Det nægter Klara at gå med til...

12:30  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Kragen beslutter at gøre rent i Mor Muhs hus. Men Kragen har en sjov måde at gøre rent på...

12:40  

Rita og Krokodille - Camping
Rita og Krokodille - Camping Rita og Krokodille skal på campingtur. Det er hyggeligt at ligge i et telt oppe på bjerget. Indtil det bliver mørkt. Månen kaster skygger af ulve og trolde på teltdugen. Rita tvinger Krokodille ud med lommelygten, for at skræmme dem væk. Nu kommer der endnu flere skygger! Rita vover sig ud for at redde sin ven. Det var bare grene og Krokodille, der kastede skygger! Rita og Krokodille laver skyggeteater i teltet med lyset fra lommelygten.

12:45  

Morten Skildpadde II (20)
Morten Skildpadde II (20)

13:10  

Kika og Bob (15)
Kika og Bob (15) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Tree Fu Tom (5)
Tree Fu Tom (5)

13:45  

Hr. Skægs hotel - Rockstjernen (7)
Hr. Skægs hotel - Rockstjernen (7) Hr. Skæg er glad for at få besøg af den franske rockstjerne Axel Rosé. Uheldigvis taber rockstjernen sin guitar, så nu kan han ikke spille koncert, og han har heller ingen penge til at betale for sit værelse. Men så kan rockstjernen måske hjælpe med at tage opvasken?

14:00  

Brillebjørn (5)
Brillebjørn (5) Norsk dramaserie. Lucy har fået et net til at fange sommerfugle med. Men legen bliver hurtigt kedelig, da der ikke er nogle sommerfugle i haven.

14:05  

Alfons Åberg (5)
Alfons Åberg (5) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:20  

Cirkeline
Cirkeline Frederik og Ingolf har bygget en rumraket - for nu vil de hente den store gule ost: Månen! Og tænk, Frederik og Cirkeline skydes af sted i raketten - gæt hvor de lander?

14:30  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Det er Findus' fødselsdag, og han glæder sig til pandekagekagen, men den store tyr er lige ved at ødelægge det hele.

14:45  

Ridderprinsessen Nella (39)
Ridderprinsessen Nella (39)

DR1

15:10  

Nak & Æd - en sika i Irland (3:8)
Nak & Æd - en sika i Irland (3:8) Irland. Regn. Høje bjerge. Perfekte forhold hvis man er Sika og skal undvige to danske venner på jagt efter kød til gryden. Tre gange tidligere har Jørgen og Nikolaj måtte vende snuden hjem forgæves. Denne gang skal det lykkes! Der er tanket ekstra udholdenhed, når de igen (igen) begiver sig ud, for at få ram på skovens spøgelse.

16:10  

Unge Morse III (3)
Unge Morse III (3) En dansk au pair-pige forsvinder sporløst. For kriminalbetjent Morse bliver det starten på en bizar og mystisk sag. Snart rammes Oxford og omegn af en række både gådefulde og gruopvækkende hændelser. Er det mennesker eller vilddyr, der står bag? Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

17:40  

Revy på afstand
Revy på afstand Det populære hold fra dette års aflyste Cirkusrevy, tager endnu engang den aktuelle verdenssituation og hverdagssituation og ja, bare situationen under kærlig behandling. I en perlerække af sketches kommenterer de oplagte hold ugen, når der er "Revy på afstand". Medvirkende: Ulf Pilgaard, Lisbeth Dahl, Niels Ellegaard, Carsten Svendsen og Mille Lehfeldt

DR2

15:45  

Stilhedens musik
Stilhedens musik Drengen Amos - Andrea Bocellis alter ego - er udstyret med en fantastisk stemme, men kæmper med en alvorlig øjensygdom. Han gennemgår en række operationer, men forgæves. Som 12-årig bliver Amos helt blind, men trods modgangen giver han ikke op. Drevet af sin lidenskab for musikken arbejder han hårdere end nogen anden for at opnå sit mål om storhed. Medvirkende: Toby Sebastian, Luisa Ranieri, Antonio Banderas m.fl. Instruktion: Michael Radford.

17:35  

Gæsten og Hesten - Melvin og Feldthaus pukler på Gram Slot
Gæsten og Hesten - Melvin og Feldthaus pukler på Gram Slot Melvin Kakooza og Christine Feldthaus besøger fire danske luksushoteller. Den ene tjekker ind som gæst og den anden som arbejdshest. Gæsten nyder luksuslivet og arbejdshesten følger en stram vagtplan fra tidlig morgen til sen aften, for at levere den luksus gæsterne forventer.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris V (3)
Gurli Gris V (3) Basketball

15:15  

Gurli Gris V (4)
Gurli Gris V (4) Pruhesten Letpåtå

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V

17:00  

Rasmus Klump (7)
Rasmus Klump (7) Nordlyset

17:10  

Rasmus Klump (8)
Rasmus Klump (8) Dæmningseksperten

17:25  

Løgnhalsen som jæger (8:10)
Løgnhalsen som jæger (8:10) Løgnhalsen sætter et skovsvin på spyd og fortæller om ællingen der opfandt rap musikken. Lulle Toplærke, Nanna Nattergal, Palle Rødhals og Sonny Solsort synger med. Alt sammen for at opnå anerkendelse fra løgnhalsens retskafne sønner. Gnom går endnu en gang sulten i seng. Medvirkende: Carl Quist-Møller, Sille Grønberg, Palle Windfeldt.

17:50  

Tre venner (2)
Tre venner (2) Lotte og hendes storebror får penge af deres far til at købe pølser til aftensmad, mens han er en tur inde på arbejdet. Men da Lotte skal købe pølserne, bliver hun mere fristet af slikket.

DR1

18:00  

Keld og Hilda tester fremtiden (3:6) - Så' der mad!
Keld og Hilda tester fremtiden (3:6) - Så' der mad! Fremtidens Mad. Keld og Hilda får nye husdyr, der skal spises, når familien kommer til middag. Og der skal i det hele taget lige synkes en ekstra gang og tages tilløb, for menukortet til fremtidens måltider består af flere ukendte ingredienser. Det kræver både sin mand og sin kvinde, og ind i mellem lidt hjælp fra hunden Bertil, der også anmelder fremtidens mad.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:05  

Naturskønne New Zealand: Sydøens skatte
Naturskønne New Zealand: Sydøens skatte Der findes steder, som næsten ingen mennesker har betrådt eller set. Landskaber med underjordiske grotter, knejsende bjerge, rasende floder og vilde heste. Her tager vi ud på en rejse gennem New Zealand - fra den sydligste spids til det nordligste punkt. En tur fuld af magiske og dramatiske naturoplevelser.

20:00  

Sommertogtet - lyden af vores land (3:6)
Sommertogtet - lyden af vores land (3:6) Fra Marstal til Svendborg med Jørgen Klubien, Andrea Pelligrini og Silas Bjerregaard. Vært Troels Lyby stævner i dette program ud med den tidligere frontfigur i Danseorkesteret Jørgen Klubien, operasanger Andrea Pelligrini og sanger Silas Bjerregaard. Sammen skal de opleve det smukke sydfynske øhav, og det bliver rejse med masser af latter men også tårer, da Silas Bjerregaard fortolker en af de sange, der betyder mest for ham.

DR2

18:35  

Sommerscenen: Mathias Heise, Bjarke Mogensen & Radio Bév
Sommerscenen: Mathias Heise, Bjarke Mogensen & Radio Bév Sommerscenen er der, hvor genrerne mødes. Jazz bliver til klassisk, og klassisk bliver til jazz - kort sagt: levende musik fra DR Koncerthuset. Hvad sker der, når en virtuos akkordeonist møder den regerende verdensmester i mundharpespil og et jazzband fuld af fremragende blæsere? Oplev ekvilibristerne Mathias Heise og Bjarke Mogensen i nært samspil med klassiske komponister og jazzensemblet Radio Bévort i et både lyrisk og innovativt dansk stjernetræf. Koncerten præsenteres af Niels Christian Cederberg fra P8 og Stine Rosengren fra P2.

19:50  

DR2 bringer sporten ud
DR2 bringer sporten ud

20:00  

Rick Stein - Fra Venedig til Istanbul (7:7)
Rick Stein - Fra Venedig til Istanbul (7:7) Den britiske kok, Rick Stein, holder af at opleve andre landes kultur og ikke mindst deres køkkener. Den gastronomiske rejse går gennem landene i det gamle Byzantiske Rige, Italien, Kroatien, Albanien, Grækenland og Tyrkiet. Rick slutter sin kulinariske odysse i Istanbul, hvor han ankommer lige til sæsonen for blåbars og selv lykkes med at fange et par stykker i Bosperus. Han laver også en overdådig kofta kebab med pistacienødder og den meget populære Sortehavsret, kapuska.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:15  

Kasper og Sofie II (18)
Kasper og Sofie II (18) Kasper og Sofie er på ferie i Budapest. De oplever mange fantastiske og forskellige steder. Snart befinder de sig et sted, de kender godt hjemmefra: på en legeplads. De får en ny ven, selvom de ikke snakker det samme sprog.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene II (32)
Pyjamasheltene II (32)

18:50  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:15  

Zorro (16)
Zorro (16) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VII (20)
Svampebob Firkant VII (20) Den grove side + Hit-orm

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:20  

Belgravia (4:6)
Belgravia (4:6) Lady Caroline, Anne og lady Maria Grey beslutter at besøge Charles Pope på hans kontor. John Bellasis bruger tjenestepigen Ellis som spion i håb om at finde ud af, hvilken forbindelse der er mellem Charles og lady Caroline. Samtidig får Susan Trenchard grund til at fortryde sine eskapader.

22:05  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden. Vært: Josefine Høgh.

22:30  

Okay
Okay

DR2

21:00  

Bøger der gør en forskel
Bøger der gør en forskel

21:30  

Arkitektur der deler vandene
Arkitektur der deler vandene Verden over har stjernearkitekter bygget spektakulær, ikonisk arkitektur, der tiltrækker alles opmærksomhed. Men det er kompliceret at bygge stort, og ikonbyggerier både fascinerer og forarger. Hvad sker der, når verdenskendte arkitekter placerer nye ikoner midt i det gamle København og oven på en gammel, fredet brandstation i Antwerpen?

22:00  

ArtyFarty
ArtyFarty ArtyFarty er DR2´s svar på den selvkloge kulturfætter, som du ikke anede eksisterede, men som viser sig at være både fascinerende, sjov og grænsende til manisk nørdet i sin tilgang til kunst, teater, litteratur osv. Hvert program går i dybden med et kendt kulturemne eller- fænomen og fremturer med overraskende vinkler og gestik.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Cool Cats
Cool Cats Prisvindende dansk dokumentar fra 2015. I midten af 1960erne forlader de to jazzgiganter Ben Webster og Dexter Gordon USA med landets systematiske politivold, racediskrimination og ødelæggende narkokultur. De slår sig ned i København, hvor de bliver modtaget som musikalske frelsere. Men den eventyragtige skandinaviske hovedstad viser sig snart at være farligere for dem end de tror.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:10  

Mord uden grænser (4:8)
Mord uden grænser (4:8) The Team. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra 2015 Theo Janke og hans datter bliver fundet dræbt af skud. Nettet strammes omkring milliardæren Loukauskis, da sporet af de to mord fører til Bruno Koopman, Loukauskis personlige sikkerhedschef. Harald kommer i kontakt med en undercover-agent, der arbejder i Loukauskis organisation. Det lader til, at Loukauskis ex-kone Dahlia og Bruno har konspireret imod Loukauskis lige siden han snød hende for masser af penge efter skilsmissen. Uegnet for børn. Harald Bjørn: Lars Mikkelsen. Jackie Mueller : Jasmin Gerat. Alicia Verbeek : Veerle Baetens. m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm & Peter Thorsboe. Instruktion: Kasper Gaardsøe. Foto: Jan Pallesen. Musik: Jean-Paul Wall. Produktion: Nordisk Film og ZDF i samarbejde med bl.a. DR.

01:10  

Miss Marple: 4:50 fra Paddington
Miss Marple: 4:50 fra Paddington Miss Marple får besøg af en veninde, der på togrejsen til St. Mary Mead er vidne til et brutalt mord i et forbipasserende tog. Der er dog ingen spor af et lig, og politiet tager ikke sagen alvorligt, så Miss Marple må selv tage affære. Hun har mistanke om, at familien Crackenthorpe, der bor på ejendommen Rutherford Hall, har en forbindelse til mysteriet om det forsvundne lig. Miss Marple: Geraldine McEwan. Lucy: Amanda Holden. Inspector Campbell: John Hannah. Luther Crackenthorpe: David Warner. Dr. Quimper: Griff Rhys Jones. Instruktion: Andy Wilson.

02:45  

Kystvagten (24:68)
Kystvagten (24:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

03:30  

Bonderøven 2016 (1)
Bonderøven 2016 (1) På Kastaniegården begynder det nye år med nye projekter. Frank har besluttet at udvide dyrkningsmulighederne i køkkenhaven, nemlig med en mistbænk, som han blandt andet laver ud af gamle vinduer. På slagtehuset lærer han at snøre en Bresaola ud af koen Marens inderlår. Og så er der kommet en nytilflytter i stalden. Koen Leonora har fået selskab af kvien Prim, som nu skal gøres tam.

DR2

00:25  

Kald mig bare brun (3:3)
Kald mig bare brun (3:3) Nogle danskere insisterer på, at det er okay at kalde mennesker med brun hud for negere. Skuespilleren og manuskriptforfatteren vil hellere bare kaldes brun. I dette 3. afsnit af programserien om brune danskere fra 1600tallet frem til i dag undersøger Anna Neye, hvad ordet neger egentlig betyder, hvor det kommer fra, og om det er okay eller ikke okay at bruge ordet. Hun taler med andre brune danskere, som har delte meninger, og hun rejser til Sverige, hvor "negerkongen" i Pippi Langstrømpe er blevet omdøbt til "Sydhavskongen". Hun møder blandt andet Astrid Lindgrens datter for at høre, om det er okay, at der er blevet ændret i hendes mors originale værk.

00:55  

Min ven SKAL redde verden: Jorden går under og min ven åbner
Min ven SKAL redde verden: Jorden går under og min ven åbner Jesper og Nicolaj er gamle venner fra før der var noget der hed flyskam og vegetarkasser. Nicolaj er nu direktør i modefirmaet Ganni og klimadeprimeret. Jesper kalder ham en hykler og rejser med fly til Miami, hvor Nicolaj åbner endnu en Ganni-butik.

01:25  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, AALBORG.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0715071031