Aalborg
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 18. oktober 2018

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 18. oktober 2018

DR1

01:15  

Hun så et mord (86)
Hun så et mord (86) Jessica sætter penge i en ny, populær restaurant i New York. Men menuen står på mord...

02:00  

Bonderøven 2016 (10)
Bonderøven 2016 (10) Sæson 16. Kastaniegårdens nye tomatdrivhus skal være færdigt nu, så både Theresa og Alma må hjælpe med at lægge drivhusplastik henover skelettet. På førstesalen i stuehuset er Frank i fuld gang med at montere træfiberplader, som bliver den færdige overflade på de fleste af væggene. Og i køkkenhaven får solsikkeplanterne en helt ny funktion - de skal være klatrestativer for bønnerne.

02:30  

Kender du typen 2013 (7)
Kender du typen 2013 (7) Livsstilseksperterne Christian Grau og Anne Glad bliver bedt om at gå ind i et tåget dampbad fuldt påklædt i denne udgave af Kender Du Typen? Den ene af dem nægter, den anden kæmper sig vej. Dampbadet er blot et af mange fine rum, de møder i et stort og smukt hjem, hvor hunden sover i alrummet, men måske alligevel får lov at snige sig ind i soveværelset om natten. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 09.01.13

03:10  

Hammerslag (3:10)
Hammerslag (3:10) Hammerslag er i denne uge på Sjælland, hvor der venter tre spændende boliger ved Holbæk og Roskilde. Først et hus, hvor et 'kærlighedsbrev' fra køber til sælger gjorde udslaget for handlen. Så en kitsch gammel mølle med spraglet tapet og slyngelstue i kælderen. Og sidst men ikke mindst et charmerende fritidshus i en 'hemmelig' enklave, hvor det ene mæglerhold kommer godt og grundigt på afveje. Vært: Christian Degn

03:55  

Skattejægerne 2013 (5)
Skattejægerne 2013 (5) Mads Holst holder søndagsåbent i sin butik Green Square i København. Men Mads er nervøs for, om der vil komme kunder pga. den voldsomme mængde sne udenfor. Og så er det vigtigt at gøre en god handel, når kunderne endelig dukker op. Hos Mads og Jens på Lykkegaard i Tversted er der også lige lovligt meget vinter og sne - især inde i selve butikken! Så Mads og Jens har travlt med at gøre klar til kundebesøg. Spørgsmålet er bare, om der overhovedet kommer kunder. I Odense har Margit og Jesper Damgaard-Lauritsen en lang dag foran sig. De skal nemlig både passe deres antikvitetsforretning og efter lukketid nå til Middelfart for at besøge en kunde. Her håber Margit og Jesper at kunne bytte sig frem til en skulptur af kunstneren Otto P. Men der venter dem noget af en overraskelse. Sendt første gang 02.04.13

04:25  

Dyrk, høst, spis - byhaver med Herman og Hertz (3:5)
Dyrk, høst, spis - byhaver med Herman og Hertz (3:5) I "Dyrk, Høst, Spis" tager byhaveekspert Marie Hertz trappen op til 5. sal og forvandler en altan til en køkkenhave. Her viser hun hvordan alle kroge kan bruges til at dyrke grønsager og hvordan man selv kan sy sine altankasser. Kokken Thomas Herman skal lære mere om at dyrke i byen, og en af opgaverne bliver at forvandle sodavandsflasker til bede man kan hænge i vinduet. I køkkenet skal han lave en vegetarmenu, hvor peberfrugt skal spille sammen med jordbær i desserten.

04:55  

Gintberg på Kanten - Snejbjerg
Gintberg på Kanten - Snejbjerg Her møder Jan Gintberg blandt andre danmarksmesteren i skælkarper, danmarksmesteren i modelskibe og så finder han ud af, at Danmarks næststørste sten ligger et stenkast fra byen. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:25  

Frilandshaven (7:8)
Frilandshaven (7:8) Slowfoodbed og fjæsing I udekøkkenet jonglerer Anne Hjernøe med langtidshængt skinke, stegt fjæsing og kartofler i flødekræs. Udover at dyrke de gode grøntsager i slowfoodbedet laver Jørgen Skouboe et spåntag. Sendt første gang 28.06.09

05:50  

Bag Danmark med Tobias - Sydhavnen
Bag Danmark med Tobias - Sydhavnen Tobias tager til Sydhavnen, som er et af de fattigste områder i København, men også et af de mest farverige og mangfoldige. Det kommer i den grad til udtryk, når Tobias sammen med en krigsveteran og en kunstner vil bage en helt særlig kage til den frivillige hjælper Joseph. Joseph bruger nemlig al sin tid på at hjælpe socialt udsatte i Sydhavnen, så nu skal han overraskes med en kage foran alle de mennesker, han har hjulpet.

06:20  

Anders og Julius - for sidste gang
Anders og Julius - for sidste gang I 1996 lavede Søren Ryge Petersen et program med brødrene Anders og Julius, hvor de fortæller om deres liv. Men Julius bestemte, at det først måtte sendes, når han var død. Det er han nu - han døde d. 25. juli 2005. Derfor kan vi nu se og høre Anders og Julius for sidste gang. Nu er Anders også død. Det skete den 6. maj, og han blev begravet ved siden af Julius. Derfor sender vi programmet én gang til. Tilrettelæggelse Søren Ryge Petersen

06:50  

Kulturmagasinet Gejst: Kendte snakker sammen
Kulturmagasinet Gejst: Kendte snakker sammen Bøger med kendte personer, der taler sammen, er et hit. Skuespilleren Hella Joof og journalisten Karen Thisted kommer snart med en samtalebog, hvor de vender forholdet til deres kroppe, deres døtre, forældre, mænd og venner. De fortæller om at gå ned med flaget, og hvordan de rejste sig igen. Maria Månson følger de to kvinder, når de skal overbevise en gruppe boghandlere om at anbefale netop deres bog til kunderne. Vi møder også psykolog Svend Brinkmann, Nationalmuseets direktør Rane Willerslev og forfatter Tor Nørretranders, der også er på vej med en bog, hvor de taler sammen om livet, døden, tillid og tvivl. Og livsstilskommentator Christine Feldthaus vurderer, hvorfor der netop nu er så stor interesse for at læse de kendtes samtaler.

07:15  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:05  

Gift ved første blik V (8)
Gift ved første blik V (8) Parrene har nu kendt hinanden i fem intense uger og har på rekordtid gennemlevet mere end de fleste par oplever på flere år. Der har været op- og nedture og både deres tålmodighed og følelser er blevet sat på prøve. Spørgsmålet er om der er opstået kærlighed undervejs? De skal nu tage den store beslutning om de vil forblive gift eller ej. Eksperimentet er slut - men slutter ægteskabet også her?

08:50  

Fanget i afhængighed - Alkohol og kokain (2:2)
Fanget i afhængighed - Alkohol og kokain (2:2) To af de største afhængigheder i Danmark er alkohol og kokain. Kokain er en af de sværeste afhængigheder at slippe af med, og næsten 150.000 danskere er afhængige af alkohol. Men hvad er det, der sker, når vi bliver afhængige af et stof? Og hvorfor bliver vi ved med at indtage det selvom vi godt ved at det er dårligt for os? I dette program møder vi Brian på 39 år, der kæmper for at komme fri at sit langvarige alkoholforbrug - og Michael på 41 år - der måske mister alt, hvis ikke han stopper med at tage kokain.

DR2

01:30  

Det franske politi indefra (11:12)
Det franske politi indefra (11:12) Denne hårdtslående serie følger ti politifolk på politistationer i tre forskellige franske byer. At være betjent er ikke noget, man kan tænde og slukke for. Det er noget man er hele tiden i et arbejde, der er behov for hele døgnet. I dette portræt af et råt job følger vi som en flue på væggen betjentene både hjemme og på arbejde for at opleve hvordan - og ikke mindst - hvorfor de handler, som de gør.

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Ingen tid til sorg - på sporet af banderne
Ingen tid til sorg - på sporet af banderne Mange af banderne i Los Angeles er grundlagt i 1960'erne af immigranter fra Mellemamerika for at beskytte sig mod andre eksisterende bander i fattige lokalområder. I 1990'erne begyndte USA at udvise en masse af disse kriminelle til deres respektive hjemlande, og det har kunnet mærkes i El Salvador, Guatemala og Honduras.

08:50  

USA i 1990'erne - Terroristen iblandt os (7:8)
USA i 1990'erne - Terroristen iblandt os (7:8) Sjældent er et tiår begyndt så dramatisk som 1990'erne. Med Murens fald i 1989 ændrede de internationale spilleregler sig. Mange troede optimistisk til det bedre. Årtiets politisk motiverede vold inkluderede bl.a. det første angreb på World Trade Center i 1993, et bombeangreb mod en bygning i Oklahoma City, der kostede 168 mennsker livet, og bombninger af to amerikanske ambassader i Afrika af terrorbevægelsen Al Qaeda.

DR3

00:25  

Svært begavet (3:4)
Svært begavet (3:4) Da Mette var barn blev hendes IQ testet til at ligge over 150. Nu skal hun testes igen for at se, om hun kan komme ind i 999 Society, som er en klub for den klogeste promille af befolkningen. August har sidste dag på højskolen Testrup, hvor et af hans mål var ikke at virke som en Kloge-Åge. For Jens er detaljer og symmetri altafgørende, når det gælder materielle ting. Han har ledt efter den perfekte taske i næsten 10 år, og nu er jagten sat ind igen. Kamma er til Mensas årsmøde, men de mange mennesker bliver alt for meget for hende.

00:55  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:35  

Stephen Hawkings univers (3:3)
Stephen Hawkings univers (3:3) Tag med den geniale videnskabsmand Stephen Hawking på en utrolig rejse gennem kosmos. Hawking gør os klogere på, hvordan universet opstod, hvordan stjerner, sorte huller og liv skabes, og hvordan alting - ifølge ham - vil ende.

03:05  

Tykke Ida (2:2)
Tykke Ida (2:2) Må man være tyk og elske sex? Må man spise is på gaden? Må man være glad og gå i stramt tøj? Og hvor mange elskere kan en tyk pige egentlig tillade sig at have? I denne minidokumentar på to afsnit kommer vi helt tæt på kropsaktivisten Ida, der har været tyk hele sit liv, og som kæmper for retten til at se ud, spise, elske og leve som hun gør, uden at skamme sig. Midt i Idas liv er også alle elskerne, den konstante jagt på den eneste ene, tårerne og selvhadet, der viser, hvor svært det er at få kærlighed fra andre, når man stadig kæmper med at give den til sig selv.

03:35  

Katinka er for grim til at danse
Katinka er for grim til at danse Katinka er en ny, unik stjerne på Danmarks popscene. Hun nægter at skamme sig, når hun hopper rundt i en kort bluse, der afslører dellerne på maven. Og hun er ikke bange for at fortælle om det de fleste andre fortier. Tidligere i år udgav hun og hendes band deres anmelderroste debutalbum - og så har hun lige fået sin første kæreste, som hun nu skal flytte sammen med. Men fortiden spøger. Op igennem sin skoletid blev hun mobbet så meget, at hun måtte skifte skole tre gange. Det gør stadig ondt at tænke tilbage på, men det er også noget af det, der driver hende - trangen til fandeme at vise dem, at ingen skal få hende ned med nakken.

04:20  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:50  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop
Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med Barthelot som laver øvelser for 'ryg og lænd', så har vi træning for at få 'faste lår' med Yvonne, og til sidst får vi 'kål på kontorkroppen' med Anne Kathrine.

DR K

00:35  

Sidste mand på månen
Sidste mand på månen Da astronauten Gene Cernan fra Apollo 17 trådte ud på månen i december 1972, efterlod han sine fodaftryk og sin datters initialer i månestøvet. Det var hans tredje og sidste rumrejse. Fra affyringsrampen på Cape Kennedy og ved hjælp af sjældne arkivfilm, hjemmevideoer, scrapbøger og interview fortæller Gene Cernan her sin historie om, hvordan hans brændende ambitioner bar ham fra en stilfærdig forstad i Chicago til vilde og farlige oplevelser på månen.

02:05  

Julie og skofabrikken
Julie og skofabrikken Endelig synes lykken og arbejdsmarkedet at smile til Julie, da hun får job på en fabrik, der laver dyre sko. Der er endda en kæk, ung lastbilchauffør, der gør kur til hende. Men allerede på Julies første dag lyder der rygter om nedskæringer. Den unge kvinde forsøger at holde lav profil, men snart er hun indblandet i en livlig arbejdskamp. Julie: Pauline Etienne. Samy: Olivier Chantreau. Félicien: François Morel. Instruktion: Paul Calori og Kostia Testut.

03:30  

Maria Callas versus Renata Tebaldi
Maria Callas versus Renata Tebaldi Den 16. september 1968 på Metropolitan Operaens bagscene mødtes de to verdensberømte sopraner, Maria Callas og Renata Tebaldi, i en varm omfavnelelse. På denne dag sluttede i New York en af det 20. århundredets mest offentlige bitre, men også frugtbare kunstneriske rivalisering. Se hvordan og hvorfor.

04:25  

Fellini versus Visconti
Fellini versus Visconti To af Italiens største instruktører, Federico Fellini og Luchino Visconti, havde absolut intet til fælles og afskyede hinanden inderligt i mere end tyve år, ligesom de stjal hinandens skuespillere, komponister og teknik. Sammenstødet mellem den aristokratiske Visconti fra Milano og middelklassedrengen Fellini fra Rimini var uundgåeligt. Det handlede om klasse, men også om to kulturer, to umiskendelige talenter - og to meget store selvbevidste egoer!

05:20  

Dagens sang: Du er
Dagens sang: Du er - sunget af et af DR's kor.

06:40  

Taxa (47:56)
Taxa (47:56) Mike er nødt til at gøre noget for at hindre, at en uskyldig bliver dømt for mordet på den unge pige - spørgsmålet er, om politikeren Karsten Toft, som har fremlagt et sikkert alibi, i virkeligheden er gerningsmanden? Finn hjælper Mike og får en god ide. René skal til vognmandsprøve for at beholde sin bevilling, men har ikke styr på sit stof. Mens Lotte forsøger at løse sit og Fies boligproblem, får Lizzie nok af Verners og Peters arbejdsmetoder og tager bladet fra munden. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Lars Knutzon, Jens Jørn Spottag, Torben Jensen, Laura Christensen, Erno Müller, Puk Scharbau, Henning Jensen, Mette Munk Plum, Henrik Larsen, Sara-Marie Maltha, Sune Otterstrøm, Nikolaj Lie Kaas og Tina Munck. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Rumle Hammerich. Foto: Bo Tengberg, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

07:20  

Taxa (48:56)
Taxa (48:56) Finn får en underlig mistanke, da en pensionist har meget travlt med at komme afsted i hans taxa - han beslutter at blande sig, men situationen er ikke helt så simpel, som den ser ud til. Peter får alvorlige problemer, efter han har taget mod hjælp fra Herman, som strammer grebet. Mike får stof til eftertanke, da han får en ung læge op, som er gået amok på en operationstue, og Lotte beslutter at købe den nye lejlighed og tage værtshuset med i handlen, men så stikker nogen en kæp i hjulet. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Gyrd Løfqvist, Jane Jeppesen, Henrik Prip, Lars Knutzon, Jens Jørn Spottag, Torben Jensen, Max Hansen, Peder Wilhelm Jørgensen og Niels Bender. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Rumle Hammerich. Foto: Bo Tengberg, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Do-re-mi
Dagens sang: Do-re-mi - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Grizzy og lemmingerne (44)
Grizzy og lemmingerne (44)

06:05  

Grizzy og lemmingerne (45)
Grizzy og lemmingerne (45)

06:15  

Thunderbirds (24)
Thunderbirds (24) Kaos i luften

06:35  

Wild Kratts (23)
Wild Kratts (23)

07:00  

Hjalte vs Tjelle - Havfruetriatlon (6)
Hjalte vs Tjelle - Havfruetriatlon (6) Hjalte og Tjelle har i dette program en rigtig stranddag, hvor de finder ud af, hvem der er den bedste havfrue. De skal dyste i tre alternative discipliner og taberen af dagens dueller skal æde rådden fisk!

07:10  

Klassen - Hænderne op (247)
Klassen - Hænderne op (247)

07:20  

Junglebanden
Junglebanden

07:30  

Junglebanden
Junglebanden

07:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:50  

Adventure Time 6 - 100% Jake
Adventure Time 6 - 100% Jake

08:10  

Adventure Time 6 - Nedkøling
Adventure Time 6 - Nedkøling

08:35  

Adventure Time 6 - Pyjamaskrigen
Adventure Time 6 - Pyjamaskrigen

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den fortryllede karrusel (5)
Den fortryllede karrusel (5) Hr. Grimdahls ferie

05:15  

Søpapegøjernes ø II (22)
Søpapegøjernes ø II (22) Præcis som mama

05:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Robo-Ella

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (5)
Ramasjang Mysteriet V (5) Joakim har mistet noget meget privat. Hans underbukser er simpelthen blevet stjålet! Men hvilken skurk kan dog finde på at stjæle undertøj? Kristian skal virkelig tage sig sammen for at løse dagens mysterium. Heldigvis får han hjælp af Sonja. Men er det nok til at fange underbukse-skurken? Husk at se med!

06:00  

Chuggington (17)
Chuggington (17)

06:10  

Morten Skildpadde II (14)
Morten Skildpadde II (14) Hvem er hvem i Skovby? + Opfinderen Morten

06:35  

Sprinter Galore II - Cykel (9)
Sprinter Galore II - Cykel (9) Det kan godt være lidt kedeligt, synes Sprinter, når man aldrig må komme ud, så da Magnus tager på tur med sine forældre, forbarmer Viola sig over Sprinter og går med til at lære ham at cykle. Det viser sig dog at være sværere end som så - særligt når det går ned ad bakke, og der pludselig er en stor gren i vejen ...

06:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven En flaske held

07:05  

Vitello - bygger en monster fælde (6)
Vitello - bygger en monster fælde (6) Er der noget Vitello elsker, så er det monstre. Og zombier. Og mumier. Og dødningehoveder. Bare ikke når det er aften og mørkt og man ikke ved om der ligger noget under sengen.

07:15  

Astrid - Astrid er storesøster (4)
Astrid - Astrid er storesøster (4) Astrid laver pandekager Astrid er ret stor. Så stor at hun er storesøster til Adrian. Hun er også så stor, at hun kan lave pandekager til Adrian. Men de har ikke noget syltetøj, så Astrid må en tur i den mørke kælder for at hente noget. Ind imellem kan ting godt være skræmmende, selvom du er storesøster

07:20  

Mini MGP Musik-værkstedet (2)
Mini MGP Musik-værkstedet (2)

07:30  

Pippi på de 7 have
Pippi på de 7 have Pippis far sender besked om, at han er taget til fange af sørøvere på en tropeø. Pippi, Tommy og Annika tager afsted for at redde ham - flyvende i Pippis store seng! Svensk spillefilm fra 1969 over Astrid Lindgrens klassiske børnebog Instruktion: Olle Hellbom Medvirkende: Inger Nilsson, Beppe Wolgers, Per Sundberg, Maria Persson

 
DR1

09:35  

En ny begyndelse (10)
En ny begyndelse (10) George bliver bedt om at være vært for en japansk handelsdelegation. Det bringer følelserne i kog, for små ti år efter krigens afslutning er japanerne stadig langt fra populære i Inverness. Samtidig begynder Georges ekssvigerinde at vise sit sande jeg. Og det er ikke for kønt.

10:15  

Antikkrejlerne XVI (20)
Antikkrejlerne XVI (20) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (71)
Antikkrejlerne med kendisser (71) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

09:30  

USA i 1990'erne - Isn't It Ironic (8:8)
USA i 1990'erne - Isn't It Ironic (8:8) Sjældent er et tiår begyndt så dramatisk som 1990'erne. Med Murens fald i 1989 ændrede de internationale spilleregler sig. Mange troede optimistisk til det bedre. Blandt årtiets store musikalske oplevelser møder vi Nirvana, Oasis, Notorious B.I.G., Tupac Shakur, Dr Dre, Alanis Morisette, Sheryl Crow and Lauren Hill.

10:15  

Våbenlobbyens magt i USA
Våbenlobbyens magt i USA Efter utallige skoleskyderier og drabsforsøg på et kongresmedlem var det, der fik dråben til at flyde over, da den 20-årige Adam Lanza i december 2012 gik ind på en folkeskole og skød 26 børn og voksne, før han tog sit eget liv. Da lød der et ramaskrig fra den amerikanske offentlighed til deres politikere og regering om, at nu burde man 'gøre noget' for at begrænse adgangen til våben. Der skete bare ikke noget, for kravet om våbenregulering stødte på modstand fra en af de mest magtfulde kræfter i det amerikanske samfund: the National Riffle Association.

11:10  

Smag på Bay Area med Anthony Bourdain
Smag på Bay Area med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

11:50  

Smag på Grækenland med Anthony Bourdain
Smag på Grækenland med Anthony Bourdain Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Kom med på en tur til det græske køkken.

DR3

11:00  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

11:40  

Tykke Ida (2:2)
Tykke Ida (2:2) Må man være tyk og elske sex? Må man spise is på gaden? Må man være glad og gå i stramt tøj? Og hvor mange elskere kan en tyk pige egentlig tillade sig at have? I denne minidokumentar på to afsnit kommer vi helt tæt på kropsaktivisten Ida, der har været tyk hele sit liv, og som kæmper for retten til at se ud, spise, elske og leve som hun gør, uden at skamme sig. Midt i Idas liv er også alle elskerne, den konstante jagt på den eneste ene, tårerne og selvhadet, der viser, hvor svært det er at få kærlighed fra andre, når man stadig kæmper med at give den til sig selv.

DR K

09:20  

Århundredets vidner
Århundredets vidner De voksne var foruroligede, og politiet mødte talstærkt op. Pigerne fik nylonstrømper og læbestift, drengene anderumper og læderjakker. Efter Anden Verdenskrig opstod drømmen om frihed, nye varer og længere uddannelse til alle. Samtidig kom et helt nyt ord ind i det danske sprog - "teenager". Til lyden af rock'n'roll fik ungdommen i 1950'erne sit eget liv mellem barn og voksen. Mød repræsentanter for den første generation teenagere. Tilrettelæggelse: Vibeke Heide-Jørgensen.

09:55  

Århundredets vidner
Århundredets vidner Dusja og Erik blev forelsket i hinanden i Nazi-Tyskland under 2. verdenskrig. Hun var tvangsdeporteret østarbejder, og han var som arbejdsløs blevet sendt til Tyskland af sin danske fagforening. I april 45 lykkedes det Erik under dramatiske omstændigheder at få Dusja smuglet ud af Tyskland til Danmark på falske papirer. Tilrettelæggelse: Lisbeth Jessen.

10:40  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (6:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (6:12) Om tiden mellem 1625 og 1720 der ofte kaldes for 'Svenske-krigene'. Erik Kjersgaard hævder i udsendelsen, at der i virkeligheden var tale om een lang krig med visse pauser. Danmark stod på randen af politisk udslettelse, men indførte da enevælden - et hårdt militaristisk diktatur - for at afværge faren udefra. Sendt første gang i 1982.

11:40  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (7:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (7:12) Om den lange fredsperiode efter 1720, da Danmark fik ro til at opbygge en rig oversøisk handel. Men titlen hentyder også til, at Danmark uden orlogsflåde var dømt til at miste Norge. Sendt første gang i 1982.

DR Ultra

09:00  

Den store stygge ræv og alle hans venner
Den store stygge ræv og alle hans venner Alle har hørt historien om den store stygge ulv, men har nogen nogensinde hørt historien om den store stygge ræv? Nok ikke - for selvom ræven ikke just er den mest populære gæst i hønsegården, så er han af et rovdyr at være ikke så styg på bunden. Kom med en tur i skoven, og lær hvordan selv en ræv kan blive hønemor til tre små kyllinger i en række sjove historier, hvor naturen bliver vendt helt på hovedet.

10:20  

Grizzy og lemmingerne (15)
Grizzy og lemmingerne (15)

10:30  

Klassen - Venner eller fjender - del 1 (153)
Klassen - Venner eller fjender - del 1 (153) Frederik og Mads skal spille sammen i den store årlige bordfodboldturnering. Men deres venskab er ikke, hvad det har været, og derfor er det svært at samarbejde. Mads vil gøre alt for at vinde, men Frederik har mere travlt med at snakke med Josefine. Det bliver en kamp, hvor venskabet mellem de to drenge skal stå sin endelige prøve.

10:40  

Klassen - Venner eller fjender - del 2 (154)
Klassen - Venner eller fjender - del 2 (154) Frederik og Mads er tæt på at ryge ud af bordfodboldturneringen, fordi de slet ikke kan finde ud af at samarbejde mere. Det sætter deres venskab ekstra meget på prøve, da de bliver pressede i spillet, og bølgerne går højt! Vil det lykkes de to tidligere bedste venner at finde melodien igen? Eller må de erkende, at de simpelthen bare er vokset fra hinanden?

10:55  

Klassen - Tobias stjæler (155)
Klassen - Tobias stjæler (155) Der skal holdes klassefest på skolen, og Tobias har fået til opgave at stå for slik og chips til festen. Men det har han glemt alt om, og derfor bliver han presset af de andre drenge til at skaffe lækkerierne på en alternativ måde - en måde, der ikke er helt lovlig. Så Tobias er rystet, da politiet ringer ham op midt under festen, hvor alle er i fuld gang med at spise det forbudte slik. Skal han nu i fængsel?

11:05  

Klassen - En dum idé (156)
Klassen - En dum idé (156) Josefine er begyndt på 5:2 slankekur. Det betyder, at hun skal faste to gange om ugen, hvilket er rigtig hårdt. Mathilde mener ikke, at det kan være så slemt, så hun beslutter sig for at tage kuren sammen med Josefine for at bevise hvor nemt, det er. Mathilde klarer kuren uden de mindste problemer, men måske er der en god forklaring. Det tyder nemlig på, at hun ikke holder sig helt til spillereglerne.

11:15  

Klassen - Mads spiller smart (157)
Klassen - Mads spiller smart (157) Efter bruddet med Frederik har Mads fået en ny bedste ven; en hundehvalp. Mads blærer sig konstant med sit nye kæledyr til stor frustration for især Signe, der lige har mistet sin hund. Men Signe får andet at tænke på, da hun begynder at lægge mærke til noget mærkeligt ved Mads. Han har fået røde øjne og løbende næse. Måske er det nye kæledyr slet ikke så godt for ham, som han går og tror.

11:30  

Klassen - Lille lort (158)
Klassen - Lille lort (158) Bertram er super træt af at være lavere end de andre drenge i klassen. Især fordi han bliver drillet med at være en lille lort. Tobias får ondt af ham og er opsat på at vende Bertrams højde eller mangel på sammen til noget positivt. For der må da være fordele ved at være lav. Den tese kommer især på prøve, da der pludselig er optøjer i skolegården.

11:40  

Klassen - Kæreste ping pong - del 1 (159)
Klassen - Kæreste ping pong - del 1 (159) Tobias er stadig vild med Martine, men han har svært ved at få det sagt til hende. Da der er bordtennisturnering, hvor præmien er en biograftur med Martine, øjner Tboias en mulighed for at komme tættere på hende. Men det er lidt svært at være med i turneringen, når man ikke har noget bordtennisbat. Derfor må Tobias tænke kreativt, for han skal bare vinde!

11:50  

Klassen - Kæreste ping pong - del 2 (160)
Klassen - Kæreste ping pong - del 2 (160) Martine har fundet ud af, at Tobias er vild med hende, men hun er slet ikke interesseret. Det er Signe til gengæld. Faktisk prøver hun igen og igen at få fortalt Tobias, hvad hun føler for ham. Det er bare svært, når Tobias slet ikke hører efter. Han har fortsat kun øje for Martine, og således er rammerne sat for lidt af et trekantsdrama.

DR Ramasjang

09:05  

Cirkus Summarum 2015
Cirkus Summarum 2015 Cirkus Summarum er et musikalsk magisk cirkusshow for hele familien. Her får du skønne sange, farlige luftnumre, poesi, skøre klovnenumre og ikke mindst sjove overraskelser. Mød alle vennerne fra DR Ramasjang - Bamse, Bruno, Hr. Skæg, Motor Mille, Kristian fra Ramasjang Mysteriet, Onkel Reje og Silja. Forestillingen er fyldt med dans og musik leveret af skønne dansere og et rigtigt cirkusorkester bestående af DR Big Band.

10:35  

Vitello - vil gerne have en far (3)
Vitello - vil gerne have en far (3) Vitello kender ikke sin far og det er jo irriterende, når nu alle andre har fædre. Så Vitello kommer til at sige til Max og Hasse at han skam har en far og at de nok skal få ham at se lige om lidt ...

10:45  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Store sten

11:00  

Junglebogen (18)
Junglebogen (18) Jordskælvet.

11:10  

Lille Roy (14)
Lille Roy (14) Lille Roy Solskin

11:25  

Masha og Bjørnen (11)
Masha og Bjørnen (11) God rejse

11:30  

Gurli Gris II (4)
Gurli Gris II (4) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

11:35  

Den lille prinsesse (14)
Den lille prinsesse (14) Den lille prinsesse er for lille. Der er så mange ting, hun ikke kan nå. Så hun bestemmer sig for at gøre alt for at vokse. Men det går jo ikke så hurtigt.

11:50  

Bamselægen - Blindtarmen (3)
Bamselægen - Blindtarmen (3) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Noah. Hans bamse-skilpadde, Pelle, har så ondt i maven, at han har været nødt til at ringe til Bamselægen. Hvad mon Pelle fejler?

DR1

12:00  

Bonderøven 2016 (11)
Bonderøven 2016 (11) Der er liv og glade dage på Kastaniegården. 11 ællinger er blevet udruget, de 9 af en skruk høne, og 2 af en løbeand. Kalven Peter går på græsmarken og brøler, fordi den er blevet skilt fra sin mor et kort øjeblik, idet Frank er begyndt at malke Leonora, mens hun står i stalden. Johan og Alma hjælper med at plukke jordbær i køkkenhaven. Og i stuehuset arbejder Frank med at lægge gulv af fyrrebrædder, han har hentet på et nedrivningsprojekt.

12:30  

Kender du typen 2013 (8)
Kender du typen 2013 (8) I Kender du Typen? tager Mads Steffensen og de to livsstilseksperter Anne Glad og Christian Grau på besøg hos en person, der står i Kraks Blå Bog. Det er også en person, som kan hoppe i sjippetov i stilethæle og som synes, at en udstoppet ræv er smuk. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 23.01.13

13:10  

Hammerslag (4:10)
Hammerslag (4:10) Hammerslag er taget til København, hvor mæglerne bliver udfordret med en lejlighed i henholdsvis Nordvest-kvarteret og på det ydre Nørrebro. Selvom boligerne ligger ganske tæt på hinanden er kvadratmeterprisen dog ikke just den samme - og det tager fusen på mæglerne. Og som om det ikke var nok, så venter endnu en joker i Nordhavnens nye bydel, hvor der skal sættes pris på en liebhaverbolig. Vært: Christian Degn

13:55  

Gintberg på Kanten - Bolbro
Gintberg på Kanten - Bolbro På sin tur rundt i forstadslandet svinger Jan Gintberg i denne uge forbi Bolbro ved Odense. Her møder han blandt andre en shaman, som synger duet med sin hund, en 85-årig, der har verdensrekorden i længdespring, og så finder Jan ud af, at bestselleren hos bageren er et... røvhul. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg

14:30  

Bergerac: En helt forkert hest
Bergerac: En helt forkert hest En værdifuld avlshingst bliver stjålet, og snart modtager ejeren et krav om løsepenge, hvis ikke han vil have sin hest tilbage i småbidder. Der er ikke mange spor at gå efter. Og da Bergeracs gamle flamme og modstander Philippa Vale dukker op, gør det ikke efterforskningen - eller Bergeracs privatliv - mindre kompliceret.

DR2

12:30  

Team Bachstad - kurs Mongoliet (3:6)
Team Bachstad - kurs Mongoliet (3:6) Med højt humør deltager seriens to rejsende værter, Øystein Bache og Rune Gokstad i et velgørenhedsrally, hvor de skal køre en temmelig pensioneret brandbil fra Oslo til Mongoliet. Motorproblemer, en del sprogforvirring og maveproblemer er blot nogle få af de udfordringer, de møder på den eventyrlige rejse. (3:6) Nordvision fra Norge.

13:00  

Team Bachstad - kurs Mongoliet (4:6)
Team Bachstad - kurs Mongoliet (4:6) Med højt humør deltager seriens to rejsende værter, Øystein Bache og Rune Gokstad i et velgørenhedsrally, hvor de skal køre en temmelig pensioneret brandbil fra Oslo til Mongoliet. Motorproblemer, en del sprogforvirring og maveproblemer er blot nogle få af de udfordringer, de møder på den eventyrlige rejse. (4:6) Nordvision fra Norge.

13:30  

Hjem for mange millioner (3:4)
Hjem for mange millioner (3:4) Der er stor forskel på, hvor meget hjem man får for en million pund i Storbritannien. Her ser vi Londons milliondyre skotøjsæsker i form af lejligheder og store palæer i landlige omgivelser til samme pris. Denne gang går turen forbi nogle af de lejligheder i London, hvis pris er mangedoblet over de sidste 20-30 år. Her i byen er den gennemsnitlige liggetid 10 uger, og 54 procent af ejendomskøbene bliver handlet kontant.

14:15  

Hjem for mange millioner (4:4)
Hjem for mange millioner (4:4) Der er stor forskel på, hvor meget hjem man får for en million pund i Storbritannien. Her ser vi Londons milliondyre skotøjsæsker i form af lejligheder og store palæer i landlige omgivelser til samme pris. Denne gang går turen forbi Mayfair, der er et af Londons allerdyreste nabolag. Her er ejendomspriserne steget med 150 procent over det sidste årti.

DR3

12:10  

Katinka er for grim til at danse
Katinka er for grim til at danse Katinka er en ny, unik stjerne på Danmarks popscene. Hun nægter at skamme sig, når hun hopper rundt i en kort bluse, der afslører dellerne på maven. Og hun er ikke bange for at fortælle om det de fleste andre fortier. Tidligere i år udgav hun og hendes band deres anmelderroste debutalbum - og så har hun lige fået sin første kæreste, som hun nu skal flytte sammen med. Men fortiden spøger. Op igennem sin skoletid blev hun mobbet så meget, at hun måtte skifte skole tre gange. Det gør stadig ondt at tænke tilbage på, men det er også noget af det, der driver hende - trangen til fandeme at vise dem, at ingen skal få hende ned med nakken.

12:55  

De første kærester (3:4)
De første kærester (3:4) Den første forelskelse er den mest fantastiske følelse - men på samme tid den sværeste. Og når forelskelsen for alvor rammer, er det svært at undvære den, man elsker - og Zelina skal snart undvære Johannes på gymnasiet, da han skal starte på jura-studiet. Det kan være svært at navigere rundt i, hvor meget man skal ses - eller ikke ses, når man er i sit første forhold. Sådan er det for Tobias og Caroline, hvor Tobias føler sig som Carolines anden prioritet, da hun ikke tager lige så meget initiativ til at ses som han. De er hinandens allerførste kærester, og det har ændret alt i deres verden.

13:25  

Ekstreme præstationer: Fridykning
Ekstreme præstationer: Fridykning Følg den austalske eventyrer Todd Sampson, når han prøver kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. Todd lærer de traditionelle metoder for fridykningsfiskeri fra Bajau-folket i Indonesien.

14:10  

Siri - en prinsesse gi'r aldrig op (2:4)
Siri - en prinsesse gi'r aldrig op (2:4) Siri falder altid for bad boys, og det ender ofte galt. Hun er igen gået fra sin kæreste og har ikke et fast sted at bo. Til gengæld har hun endelig fået en plads i en skønhedssalon, men det er svært at fokusere på arbejdet, når alt andet i ens liv sejler.

14:40  

Fra Citybois til Mænd (2:5)
Fra Citybois til Mænd (2:5) Citybois vil tilbage på landkortet. Anthon og Thor meldte sig til X Factor i en brandert. Drengene fik smag for succes og blev rullet ind i en voksen verden. Nu er musikken deres liv, og det er vigtigt for teenagerne at tage ansvar, bestemme mere og ikke fucke up. Men det er svært at passe sine vagter, stemmetræning og køretimer, når vennerne bliver studenter og teenagelivet raser.

DR K

12:40  

Danmark Ekspeditionen (3:5)
Danmark Ekspeditionen (3:5) DR kører med hundeslæde i sporet af de polarforskere, der for 100 år siden skrev Danmark Ekspeditionen ind i polarhistorien. Tv-lægen Peter Qvortrup Geisling krydser sammen med ekspeditionen en farlig isbræ, og en storm sender alle ned i soveposerne i flere dage. Ekspeditionen tvinges til at ændre rute, men det lykkes dog at nå frem i tide og modtage Kronprins Frederik, der lander med et fly midt om natten. Tilrettelæggelse: Søren Lindbjerg. www.dr.dk/danmarkekspeditionen Sendt første gang 02.11.06

13:10  

Danmark Ekspeditionen (4:5)
Danmark Ekspeditionen (4:5) DR kører med hundeslæde i sporet af de polarforskere, der for 100 år siden skrev Danmark Ekspeditionen ind i polarhistorien. Kronprins Frederik har sluttet sig til ekspeditionen, og han har ikke glemt, hvordan man kører med hundeslæde. TV-lægen Peter Qvortrup Geisling får et problem, der skal klares med nødhjælpskassen: Han har tabt en tandkrone! Ekspeditionen har nu været af sted i mange uger, så duften i soveposerne er ved at være lidt speciel. Tilrettelæggelse: Søren Lindbjerg. www.dr.dk/danmarkekspeditionen Sendt første gang 09.11.06

13:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den historiske gætteleg, hvor Ole Stephensen tester seernes og deltagernes hukommelse og viden om stort og småt i forrige århundrede. Jørgen Ryg kan ikke huske en dyt, Ole Olsen vinder Speedway på Wembley, Russerne bomber Helsingfors, Brian Nielsen vinder VM, Elvis er soldat i Tyskland og kørelærer Peter Schrøder overfuser Paprika Steen . Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius. Sendt første gang 29.03.01

14:10  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den historiske gætteleg hvor Ole Stephensen tester seernes og deltagernes hukommelse om store og mindre begivenheder i sidste århundrede. Vi kan se Tvindmøller, Gorbatjov på Den Røde Plads, Eros på Picadilly, Kongeligt metalbryllup, Dirch Passer som Fru Buch og pigerne med Byens Bedste Bryster. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius. Sendt første gang 05.04.01

14:40  

De satte livet på spil (2:2)
De satte livet på spil (2:2) Historien om tre danske frivillige i den Finske Vinterkrig. Der bliver smadret ruder i det sovjetiske gesandtskab i København og demonstreret i gaderne til fordel for Finland. Datoen er den 30. november 1939, da krigen mellem Finland og Sovjetunionen bryder ud. Mere end 1000 danske mænd melder sig som frivillige for at støtte Finland, men det officielle Danmark er imod. Tilrettelæggelse: Lisbeth Jessen.

DR Ultra

12:00  

Klassen - Aida imod Squad'et (161)
Klassen - Aida imod Squad'et (161) Det Sorte Squad strider imod, da klassen er blevet bedt om at låne en bog til frilæsning. Aida, som elsker at læse, synes, at squaddet er åndssvage og forsøger at overbevise dem om, hvor fedt det kan være at læse. Det Sorte Squad svarer igen med mobberi, men Aida giver ikke op! For måske skal der bare lidt ekstra overtalelse til for at få squaddet til at indse, at det ikke kun er nørder, der læser bøger.

12:10  

Klassen - Drengekærester (162)
Klassen - Drengekærester (162) Efter at have lavet en Youtube video sammen, hvor Tobias har givet Bertram et kys, er Bertram overbevist om, at Tobias gerne vil være kærester med ham. Derfor undgår han Tobias, mens han finder ud af hvordan, han skal håndtere den nye udvikling i deres venskab. Men den kolde skulder får Tobias til at tro, at Bertram er sur på ham. Han ved bare ikke, hvad han har gjort.

12:20  

Klassen - Den falske profil (163)
Klassen - Den falske profil (163) Mads bliver urolig, da nogen har oprettet en falsk Instagram profil i hans navn, hvor de poster private billeder af ham med tarvelige tekster. Nogen er tydeligvis ude efter ham, men hvem? Og hvorfor? Det sætter flere fra klassen sig for at finde ud af. Blandt andet Martine, som har en klar ide om hvem, det er, der står bag den falske profil.

12:35  

Klassen - Den perfekte prank (164)
Klassen - Den perfekte prank (164) Signe og Caroline er enormt trætte af, at Bertram hele tiden laver pranks i klassen. Derfor sætter de sig i samarbejde med Tobias for at lave den ultimative prank på Bertram - en prank der involverer en stor spand fyldt med ulækker slim. Men vil det lykkes dem at pranke den største pranker af dem alle? Eller ender de med selv at blive pranket endnu en gang?

12:45  

The Next Step III (16)
The Next Step III (16) Sweet spot

13:05  

The Next Step III (17)
The Next Step III (17) Squaredans

13:25  

The Next Step III (18)
The Next Step III (18) Blandede signaler

13:50  

The Next Step III (19)
The Next Step III (19) Aldrig med

14:10  

The Next Step III (20)
The Next Step III (20) Jeg skal videre

14:35  

Hjalte vs Tjelle - Actiondag (7)
Hjalte vs Tjelle - Actiondag (7) I dette program har Hjalte og Tjelle en rigtig actiondag. De skal duellere i paintball, men med det twist, at de faktisk ikke rigtigt kan se noget. Denne duel er en af dem de virkelig gerne vil vinde! For taberen, han skal skydes lige i rumpetten af vinderen! Av for den!

14:45  

Cykel Karaoke - Marcus og Martinus
Cykel Karaoke - Marcus og Martinus I dette afsnit af Cykel Karaoke får Jannik besøg af selveste Marcus & Martinus. De er nogle af Europas største popstjerner. Der er vild energi, når Marcus & Martinus er med, og de synger både deres egne sange, og et af deres yndlingsnumre. Drengene tager på hjortejagt, hilser på fans og Jannik har arrangeret en overraskelse til superstjernerne! Kom i gear og tag med os på cykeltur!

DR Ramasjang

12:05  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (1)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (1) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Mød bl.a. den enarmede akrobat, verdens blindeste linedanser, Mormor og ikke mindst Onkel Rejes sure sokker. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

12:20  

Sprinter Galore (3)
Sprinter Galore (3) Magnus forældre skal i byen på deres bryllupsdag, men de har ingen til at passe Magnus mens de er væk. Heldigvis træder Sprinter til og siger at han da sagtens kan passe Magnus og så ender de to med at være alene hjemme. Men hvad er det lige man skal når man er barnepige og hvad sker der, hvis man larmer så meget at Heino kommer på uanmeldt besøg?

12:35  

På tur med far - Lillesøster Lucia
På tur med far - Lillesøster Lucia Iris elsker at tage på tur med sin far, for under køreturen har hun ham helt for sig selv. Iris og far skal besøge Iris' lillesøster, Lucia, som bor på Møn. Derfor tegner Iris et stamtræ, så man kan se hele familien. Det bliver et stort træ, for familien er lidt rodet. Turen går ikke helt som planlagt, for Pappabilen har det pludselig ikke så godt. Og hvad gør man så? Hvordan reparerer man tingene når de er gået i stykker?

12:55  

Rosa fra Rouladegade III (6)
Rosa fra Rouladegade III (6) Andreas bor i et hus med sin far og mor. Og fra vinduet i hans værelse kan man kigge lige over til deres nabo, Bodil. Bodil og Andreas er blevet gode venner, og Andreas kommer tit på besøg hos Bodil og hendes skildpadde, Sofus. Andreas har bedt Rosa om at hjælpe med en overraskelseskage til Bodil, og sammen forklæder de sig som Andreas' far og mor for at kunne udspionere i Bodils hus. For det er vigtigt at vide hvilken smag, farve og form sådan en kage skal have.

13:25  

Tree Fu Tom (9)
Tree Fu Tom (9)

13:45  

Tree Fu Tom (10)
Tree Fu Tom (10)

14:10  

MGP 2015
MGP 2015 De 10 finalister i MGP 2015 er nu klar på scenen, direkte fra Gigantium i Aalborg. Aftenens værter er Sofie Linde, Joakim Ingversen og Søren Rasted, der glæder sig til at lave et fantastisk show med alle deltagerne, seerne og publikum. Grib mobilen og vær med til at bestemme, hvem der skal vinde. Der bliver fest, ballade og masser af sjov, når de 10 finalister optræder til årets musikfest - Danmarks fedeste Melodi Grand Prix, MGP 2015. www.dr.dk/mgp

DR1

15:20  

Hercule Poirot (32)
Hercule Poirot (32) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Underhunden". Anden Verdenskrig lurer i horisonten, og forretningsmanden sir Rueben Astwell håber at profitere af krigen. Før det kommer så vidt, findes han dog myrdet i sit hjem. Poirot efterforsker sagen, og miss Lemons nye hobby - hypnose - kommer til uventet nytte.

16:05  

Hercule Poirot (33)
Hercule Poirot (33) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Gule iris". Poirot får en gul iris med posten. Blomsten bringer den lille detektiv minder om et mord, som han blev forhindret i at opklare - på en kvinde ved navn Iris. Er den gule blomst en opfordring til Poirot om at genoptage sagen?

17:00  

En ny begyndelse (11)
En ny begyndelse (11) Elizabeth beder Regina forlade Ash Park, men Regina har ikke opgivet sit håb om at slå kløerne i George. Samtidig fortæller Anna Gino, at hun venter sig. Hvad skal de stille op med barnet?

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:00  

Anne og Anders i USA - Montana
Anne og Anders i USA - Montana Dansk reportageserie fra 2016 Tv-journalisten Anders Agger og tv-kokken Anne Hjernøe besøger fire dansk/amerikanske familier i fire vidt forskellige stater: Arizona, South Carolina, Montana og Michigan. Familierne fortæller om deres vej til USA, og Anne og Anders går på opdagelse i statens køkken, historie og møder spændende personer på deres vej. Denne gang rejser Anne og Anders til Bitterroot-dalen i Montana for at besøge den 64-årige tidligere politimand, Hans Peter Elmer og hans amerikanske kone Karen, der bor på "Kicking Ass Ranch" med udsigt til Rocky Mountains. Der er lagt op til ægte cowboy-stemning, et besøg hos Amish-folket og ikke mindst en køretur til et indianerreservat. Tilrettelæggelse: Anne Mette Lorentzen Sendt første gang 23.07.2016

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:10  

Alene i vildmarken USA II (3:15)
Alene i vildmarken USA II (3:15) Det amerikanske overlevelseseksperiment Alone er i fuld gang. Deltagerne har efterhånden skaffet sig tag over hovedet i Vancouver Islands barske natur. Nu gælder det om at få stillet sulten. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

15:55  

Ekstreme tatoveringer (6:6) - London
Ekstreme tatoveringer (6:6) - London Grace Neutral møder tatovører verden over i en branche, der er gået fra subkultur til mainstream og som er blevet en global milliardindustri. Grace vender hjem til Devon, hvor hun fik sin første tatovering. I hjembyen London besøger hun tatovøren Duncan X og finske Samppa von Cyborg, som laver kropsmodifikationer og er kendt for sin teknik til at tvedele tungen. Endelige udforsker hun den oprindelige skinhead-subkultur. Programmet kan indeholde ubehagelige billeder.

16:40  

Stephen Hawkings univers (3:3)
Stephen Hawkings univers (3:3) Tag med den geniale videnskabsmand Stephen Hawking på en utrolig rejse gennem kosmos. Hawking gør os klogere på, hvordan universet opstod, hvordan stjerner, sorte huller og liv skabes, og hvordan alting - ifølge ham - vil ende.

DR K

15:20  

Opdagelsen af Jylland: Til kamp for det danske sprog (2:5)
Opdagelsen af Jylland: Til kamp for det danske sprog (2:5) Danmark kunne have været væsentligt mindre, hvis ikke en mand havde gjort en særlig indsats i 1840-erne. Christian Flors indædte kamp for at få dansk sprog til at blomstre i det tysk-dominerede Slesvig spiller en vigtig rolle for, at Danmark bliver det land, vi kender i dag. Indtil 1800-tallet er Danmark en stormagt, men i løbet af bare 50 år går vi statsbankerot, mister flåden, og vi taber både Norge og Sønderjylland. Eliten leder efter svar på hvordan de genskaber nationen - og de finder svarene i Jylland!

15:50  

Opdagelsen af Jylland: Esbjerg vokser frem (3:5)
Opdagelsen af Jylland: Esbjerg vokser frem (3:5) I dag er Esbjerg Danmarks femte største by, og havnen er en af landets absolut vigtigste eksporthavne. Men hverken havnen eller byen havde eksisteret i dag, hvis ikke vi havde tabt krigen i 1864. At Esbjerg findes er en af 1800-tallets helt store bedrifter! Indtil 1800-tallet er Danmark en stormagt, men i løbet af bare 50 år går vi statsbankerot, mister flåden, og vi taber både Norge og Sønderjylland. Eliten leder efter svar på hvordan de genskaber nationen - og de finder svarene i Jylland!

16:20  

Jagten på forsvundne kunstværker - Leonardo da Vinci og Mona
Jagten på forsvundne kunstværker - Leonardo da Vinci og Mona "Leonardo da Vinci og Mona Lisa" Britisk dokumentarserie fra 2014. (Raiders of the Lost Art) Gennem historien er nogle af verdens mest fantastiske kunstværker simpelthen forsvundet. De er blevet plyndret, stjålet eller bare blevet væk. Og kun nogle få er kommet til veje igen. Her er historien om tyveriet i 1911 af Leonardo da Vincis berømte 'Mona Lisa' fra Louvre, og hvordan Pablo Picasso blev beskyldt for forbrydelsen. Samt historierne om de mange andre af da Vincis værker, der er gået tabt undervejs og er blevet genfundet.

17:05  

Storbritanniens fantastiske slotte (1:3)
Storbritanniens fantastiske slotte (1:3) Britiske slotte er storslåede og historiefyldte, og de rummer spor, der gør os klogere på kongedømmets natur. Mange monarker gik nemlig op i arkitektur, skønhed og elegance. Nogle så meget, at de næsten bragte nationen på fallittens rand. Kom med og besøg nogle af Storbritanniens fantastiske slotte, når turen går forbi Tower of London, Palace of Westminster og resterne af Winchester Palace.

DR Ultra

15:00  

De tre detektiver og Spøgelsesslottet
De tre detektiver og Spøgelsesslottet Spillefilm med danske stemmer. (Three Investigators in the Secret of Haunted Castle) En ny og mystisk sag finder vej til de tre detektiver, Jupiter, Bob og Pete, da en video fra Jupiters afdøde forældre dukker op. Videoen indeholder en besked om en kryptisk gåde, som de tre detektiver straks forsøger at løse! De begiver sig derfor mod en forladt ejendom, som siges at være hjemsøgt! Det viser sig hurtigt, at der foregår noget mystisk, og dette mysterium bliver et hæsblæsende, vildt og uhyggeligt et af slagsen for de tre detektiver.

16:25  

Junglebanden
Junglebanden

16:40  

Vi' bare bjørne II (12)
Vi' bare bjørne II (12)

16:50  

Svampebob Firkant VII (9)
Svampebob Firkant VII (9)

17:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

17:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

17:40  

Klassen - Hænderne op (247)
Klassen - Hænderne op (247)

17:50  

Klassen - Mord i kælderen (248)
Klassen - Mord i kælderen (248)

DR Ramasjang

16:00  

Vitello - ønsker sig en hund (10)
Vitello - ønsker sig en hund (10) Vitello får mange ideer. Den ide om at han skal have en hund, er nok en af hans allerbedste, desværre er Mor helt uenig. Men hvis man ikke kan få en hund, så kan man vel være en...

16:10  

Pyjamasheltene (34)
Pyjamasheltene (34)

16:20  

Didrik Drage
Didrik Drage Farvetyen

16:35  

Ridderprinsessen Nella (14)
Ridderprinsessen Nella (14)

17:00  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

17:20  

Heino fikser alt - Lillebroderen (9)
Heino fikser alt - Lillebroderen (9) Rita er så træt af, at hendes lillebror hele tiden går ind på hendes værelse uden at banke på. Heino skal hjælpe og har mange gode idéer - det går bare ikke helt som planlagt.

17:30  

Mini MGP Musik-værkstedet (8)
Mini MGP Musik-værkstedet (8)

17:40  

På tur med far - Halvt svensk
På tur med far - Halvt svensk Iris elsker at tage på tur med sin far, for under køreturen har hun ham helt for sig selv. Iris og far skal køre både over og under vandet for at besøge mormor og morfar i Sverige. Men hvad gør man hvis man bliver stoppet ved grænsen og er bange for politiet? Og er det lovligt at have en mumitrold med i bilen? Godt at Iris kan snakke svensk, så hun kan hjælpe far.

DR1

18:00  

Skattejægerne 2013 (6)
Skattejægerne 2013 (6) Jesper Bo er taget på besøg hos "Pallemanden" i Fjenneslev, hvor der er en hel lade fyldt til randen med gamle loppefund. Den store bunke af antikviteter gemmer på det ene gode fund efter det andet. I Svendborg har Jan Helmer forladt auktionshuset for at tage ud og kigge på malerier til den kommende auktion. Men det maleri, han synes bedst om, er ejeren ikke så villig til at sælge. Peter Ry er ude og kigge efter møbler til sin butik i et dødsbo. Han ved ikke, hvad der venter ham, men heldigvis byder husets kontor på en positiv overraskelse. Sendt første gang 03.04.13

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Guld i Købstæderne - Middelfart (9:10)
Guld i Købstæderne - Middelfart (9:10) Hvad er et par ca. 200 år gamle stole, der tegnet til et slot, værd? Og hvad giver opkøberne for et Georg Jensen salt- og pebersæt? Få svaret og kom også med på hvalsafari i Middelfart.

DR2

18:30  

Livets opskrift - Californien (4:5)
Livets opskrift - Californien (4:5) Dansk reportageserie fra 2015 Hvordan lever man lidt længere? Sisse Fisker rejser til burgernes land USA - nærmere betegnet en lille by der hedder Loma Linda, som ligger i Californien. Denne by er trods USA's knap så sunde ry, blandt de fem steder i verden, hvor befolkningen lever længst. Loma Linda består hovedsageligt af Syvendedags Adventister - og netop denne religion og livsstilen der følger med, er årsagen til, at de lever så længe. Men hvad er det så for et liv de lever - og er det overhovedet attraktivt at leve så længe, hvis man skal leve efter strenge regler? Sisse flytter ind hos Familien Maruffo, som er ultra religiøse og arbejder i den lokale kirke. Hun mødes også med byens borgmester, som kæmper med næb og kløer for at bevare adventismen i byen. Sendt første gang 24.11.2015

19:15  

Livets opskrift - Sardinien (5:5)
Livets opskrift - Sardinien (5:5) Dansk reportageserie fra 2015 Hvordan lever man lidt længere? Sisse Fisker rejser til den italienske ø Sardinien, som mest af alt er kendt som et ferieparadis for os danskere. Hvad de danske turister ikke ved er, at de netop på denne ø, lever længere end i resten af verden. Her skal Sisse bo hos en familie, som elsker rødvin, god mad og sociale arrangementer. Besøget indebærer også det traditionsrige karneval, et besøg hos 80årige Bacchis og hans barnebarn som hver dag tager ud i olivenmarken og passer deres træer. Og så besøger Sisse forskeren Gianni Pes, som har været med til at finde de fem steder i verden hvor folk lever ekstremt længe. Så måske det faktisk lykkedes Sisse at finde den endelige opskrift på det gode lange liv. Sendt første gang 06.12.2015

20:00  

Debatten
Debatten

DR3

18:10  

Krigen i cyberspace - Anonymous
Krigen i cyberspace - Anonymous Den aktivistiske hackernetværk, Anonymous, har erklæret krig mod Islamisk Stat. Men når Anonymous begynder at dele viden med regeringer, skader det så det aktivistiske hackerkollektivs selvforståelse?

18:35  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:15  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

19:35  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

20:00  

Den store bagedyst (3:9)
Den store bagedyst (3:9) De ni deltagere får i aften chancen for at vise, at de kan bage kager, der er snygga og jättebra. Temaet er nemlig Sverige, så bageteltet flyder med multebær, blåbær og sågar gedeost. Deltagerne skal levere knäckebröd med et perfekt knæk og udfolde sig kreativt med en svensk temakage. De disker op med alt fra en kanoformet kage til en kage med nittehalsbånd og dragetatovering, der hylder Lisbeth Salander. Og så er opskriften i den hemmelige udfordring selvfølgelig på svensk!

DR K

18:00  

Storbritanniens fantastiske slotte (2:3)
Storbritanniens fantastiske slotte (2:3) Britiske slotte er storslåede og historiefyldte, og de rummer spor, der gør os klogere på kongedømmets natur. Mange monarker gik nemlig op i arkitektur, skønhed og elegance. Nogle så meget, at de næsten bragte nationen på fallittens rand. Kom med og besøg nogle af Storbritanniens fantastiske slotte, når turen går forbi The Banqueting House og Buckingham Palace.

18:55  

Monty Python's Flying Circus (15)
Monty Python's Flying Circus (15) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

19:25  

Monty Python's Flying Circus (16)
Monty Python's Flying Circus (16) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

19:56  

Dagens sang: Do-re-mi
Dagens sang: Do-re-mi - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Grønlandske Boligdrømme (4:4)
Grønlandske Boligdrømme (4:4) Langt mod Nord hvor der altid flyder isbjerge, ligger Saqqaq, en bygd hvor de fleste bor i selvbyggede typehuse. Præst og fisker Adolf Jensen har selv bygget sit Iglorput-typehus for 20 år siden med hjælp fra familie og venner. Selvbyggerhuset kunne kaldes "det grønlandske nationalhus". Det er symbolet på den traditionelle, grønlandske familie i bygden. De farverige træhuse er det mest udbredte og romantiske billede på den Grønlandske Bolig.

20:30  

Lyst til luksus (4:5)
Lyst til luksus (4:5) Luksus er blevet in igen. Efter finanskrisens nøjsomhed ser vi igen luksusmarkører som velour, guld, kagekunst og synlige logoer overalt. Men hvad er luksus? Og hvorfor har vi brug for luksus? I 'Lyst til luksus' undersøger DR K-vært Chris Pedersen sammenhængen mellem magt, forbrugsvaner og sociale dynamikker og gør os klogere på, hvordan forbrug, begær og luksus hænger sammen. Vi møder luksuselskere med hang til champagne og dyre tasker, amatørkokke med fine fornemmelser, russiske jetsettere og en Michelinkok.

DR Ultra

18:00  

Bidt, brændt og stukket II - En ægte snylter (7)
Bidt, brændt og stukket II - En ægte snylter (7)

18:15  

Sam & Cat II (7)
Sam & Cat II (7) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

18:35  

Sam & Cat II (8)
Sam & Cat II (8) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

19:00  

The Next Step IV (40)
The Next Step IV (40) Ikke noget navn endnu

19:20  

Limbo I (2)
Limbo I (2) Ask bliver præsenteret for sin nye klasse. Boye får til opgave at vise Ask rundt på skolen. Mark driller Boye med at hans far er maniodepressiv. Boye forsvarer sin far, men Mark tæver ham, mens Ask ser på. Louise læser brevet som hun har fået af "M". Hendes mormor er begejstret. Hun fortæller Louise at hun nok snart skal dø. Naya vil have sine forældre til at være mere romantiske og arrangerer en middag for kun de to. Da Naya er gået, snakker de om at de skal skilles. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Camilla Bendix, Martin Buch, Rikke Louise Andersson, Anette Støvelbæk, Lars Ranthe, Anne Marie Helger Manuskript: Poul Berg og Karina Dam. Instruktion: Poul Berg. Producent: David C.H. Østerbøg

19:50  

Grizzy og lemmingerne (53)
Grizzy og lemmingerne (53)

20:00  

På toppen af verden
På toppen af verden Animationsfilmen 'På toppen af verden' følger den unge pige Sacha fra den russiske overklasse i Sankt Petersborg i 1882. Sachas bedstefar, Olukine, er en berømt videnskabsmand og polarforsker, der ikke er vendt tilbage fra en ekspedition til Nordpolen. Den unge aristokrat er en eventyrlig sjæl og vil følge i bedstefarens fodspor, men det passer ikke med forældrenes planer om et arrangeret ægteskab med en magtfuld, ældre mand. Derfor flygter Sacha hjemmefra, og hun begiver sig ud på en rejse for at finde Olukine og hans skib.

DR Ramasjang

18:00  

F for Får (39)
F for Får (39) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Pyjamasheltene (6)
Pyjamasheltene (6)

18:30  

Dino for fuld udblæsning
Dino for fuld udblæsning Dino er en elskelig og klog dinosaur, som lever med sine venner på en eksotisk ø midt ude i havet. Livet på øen er fyldt af sjov og ballade og fantastiske eventyr, men en dag kommer en excentrisk ejer af en forlystelsespark, som ønsker, at Dino skal være hans nye hovedattraktion. Livet i rampelyset er ikke lige så sjovt, som Dino troede, det ville være, men heldigvis har han sine gode venner, pandaen, varanen, søløven, pelikanen, pingvinen og grisen, som kommer ham til undsætning.

19:50  

Yakari IV (11)
Yakari IV (11)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Langt fra Borgen
Langt fra Borgen Ask Rostrup inviterer to Christiansborg-politikere med en tur uden for Borgen. Hvad sker der, når de står ansigt til ansigt med de mennesker, som deres beslutninger rammer? Vært: Ask Rostrup.

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Kommissær George Gently (21)
Kommissær George Gently (21) En kvindelig læge findes død. Det ligner selvmord, men kommissær Gently finder dødsfaldet mistænkeligt. Hans efterforskning fører ham og hans kolleger til en nedlagt fabrik og et lille landsbysamfund, der har betalt en høj pris for fabrikejernes griskhed og kynisme. George Gently: Martin Shaw. John Bacchus: Lee Ingleby. Rachel Coles: Lisa McGrillis. Instruktion: Roger Goldby.

23:58  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

DR2

21:00  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

21:30  

Virkelighedens arvinger: Vipp
Virkelighedens arvinger: Vipp Dansk reportage fra 2016 Jette Egelund arver i en sen alder sin fars firma, der fremstiller den ikoniske Vipp skraldespand. Et glidende generationsskifte har betydet, at Jette og hendes to børn, Kasper og Sofie i dag hver ejer en trediedel af firmaet. Nu er tiden kommet til at Jette skal beslutte, hvad der skal ske med hendes andel, når hun ikke er her mere. Tilrettelæggelse Keld Klüwer, Cecilie Kubert og Nanna Nielsen. Sendt første gang 02.05.2016

22:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Sidste chance for at grine af ugen der er gået, inden du bliver ramt af den næste. Comedyshow hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Jeg var sexslave i Islamisk Stat
Jeg var sexslave i Islamisk Stat I august 2014 fandt en islamisk stats massakre af ufattelig omfang sted under den hurtige invasion af yazidi-folket i Sinjar i det nordlige Irak. Unge yazidi-kvinder blev udskilt og fragtet til Galaxy Cinema i Mosul. Der blev de udstillet, valgt ud, slavegjort, tortureret og systematisk voldtaget. Denne film følger yazidi-kvindernes lange vej til helbredelse og spørger, hvordan en overlevende af utænkelig seksuel vold kan finde retfærdighed og en vej tilbage til livet.

DR3

21:00  

Myte eller videnskab - sanserne
Myte eller videnskab - sanserne Påvirker synet vores følelser? Betyder madens lyd noget for dens smag? Kan man lugte fare? Får vi kløe af synet af krablende insekter? Vi bliver dagligt bombarderet med diverse påstande om vores sundhed og natur. Men kan vi regne med dem? Molekylærbiolog og forsker Jennifer Gardy har besluttet sig for at gå en række velkendte postulater efter i sømmene.

21:40  

Sherlock: Skandalen i Belgravia
Sherlock: Skandalen i Belgravia London, 2011. Det britiske kongehus trues af en skandale, som kun Sherlock Holmes kan afværge. Den gådefulde Irene Adler er i besiddelse af et kompromitterende fotografi, og Holmes får til opgave at skaffe det. Holmes bliver stærkt betaget af den sexede Irene, der tilmed viser sig at være en særdeles værdig modstander. Men sagen er mere kompliceret, end selv Holmes forestiller sig. Sherlock Holmes: Benedict Cumberbatch. Dr. John Watson: Martin Freeman. Irene Adler: Lara Pulver. Instruktion: Paul McGuigan.

23:10  

En vampyrs bekendelser
En vampyrs bekendelser New Orleans 1791. Efter at have mistet sin kone og datter har plantageejeren Louis de Pointe du Lac intet at leve for, da han møder vampyren Lestat. Da først Louis bliver bidt af den aristokratiske Lestat får han evigt liv og en uudslukkelig blodtørst. 200 år senere beslutter Louis sig for at afsløre alt om sit liv og vampyrernes hemmelige broderskab. Lestat: Tom Cruise. Louis de Pointe du Lac: Brad Pitt. Armand: Antonio Banderas. Santiago: Stephen Rea. Claudia: Kirsten Dunst. Daniel Malloy: Christian Slater. Instruktion: Neil Jordan.

DR K

21:00  

Filmselskabet
Filmselskabet

21:30  

Filmperler: Mesteren
Filmperler: Mesteren Simon er kongen af den danske kunstscene - excentrisk, succesfuld, velhavende med en smuk kone og en ung elskerinde. Alt klapper, lige indtil den dag hans ukendte søn Casper dukker op og tager al opmærksomheden. Det viser sig nemlig, at Casper er den verdensberømte graffiti-kunstner "The Ghost". Det provokerer og udfordrer Simon, og far-søn-forholdet sættes på en alvorlig prøve. Stik mod forventning nærmer de to sig dog langsomt hinanden, men spørgsmålet er, om blodets bånd er nok? For Simon har egentlig ikke behov for at være far, og Casper vil mere end blot lære sin far at kende. Medvirkende: Søren Malling, Jakob Oftebro, Ane Dahl Torp, Sus Wilkins m.fl. Manuskript og instruktion: Charlotte Sieling. Foto: Rasmus Arrildt. Klip: Sverrir Kristjánsson. Scenograf: Søren Schwartzberg. Musik: Nicholas Sillitoe. Stills: Erik Aavatsmark. Produktion: Nimbus Film i samarbejde med bl.a. DR.

23:05  

Den amerikanske nat
Den amerikanske nat I et filmstudie ved Nice starter instruktøren Ferrand optagelserne af en kærlighedsfilm. Meget hurtigt viser det sig, at den kærlighed, der udvikler sig under optagelserne, er mindst lige så dramatisk som den, filmen skal handle om. François Truffauts veloplagte film om at lave film modtog en Oscar for bedste ikke-engelsksprogede film. Julie Baker: Jacqueline Bisset. Séverine: Valentina Cortese. Alexandre: Jean-Pierre Aumont. Alphonse: Jean-Pierre Léaud. Ferrand: François Truffaut. Instruktion: François Truffaut.

DR Ultra

21:15  

Trio - Keplerdiamanterne (10:10)
Trio - Keplerdiamanterne (10:10) Endelig finder de selve punktet for skatten, og snart finder de også Keplerdiamanterne. Hvad de ikke ved er, at Schwartz bare har ventet på, at de skulle finde dem for ham. Schwartz truer med at gøre faren ondt, hvis ikke Nora giver ham de diamanter, hun har i sækken...

21:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:00  

Taggart: Voldsomme glæder
Taggart: Voldsomme glæder En nysgerrig student, en yndig fransklærerinde med både mand og elsker, en usædvanlig, fransk nøglering og Taggarts tante Hettys død af et hjerteanfald viser sig at være nogle af nøglerne til den besynderlige sag om en myrdet bedemand, som er landet hos Taggart og Mike Jardine. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Instruktion: Alan Macmillan.

01:15  

Hun så et mord (87)
Hun så et mord (87) Jessica har lovet at holde øje med sin niece Jill, der har droppet skolen for at rejse rundt med en gruppe rodeo-cowboys. Da en lokal rodeo-læge omkommer under en mistænkelig brand, er det Jessica, der må redde trådene ud.

02:00  

Bonderøven 2016 (11)
Bonderøven 2016 (11) Der er liv og glade dage på Kastaniegården. 11 ællinger er blevet udruget, de 9 af en skruk høne, og 2 af en løbeand. Kalven Peter går på græsmarken og brøler, fordi den er blevet skilt fra sin mor et kort øjeblik, idet Frank er begyndt at malke Leonora, mens hun står i stalden. Johan og Alma hjælper med at plukke jordbær i køkkenhaven. Og i stuehuset arbejder Frank med at lægge gulv af fyrrebrædder, han har hentet på et nedrivningsprojekt.

02:30  

Kender du typen 2013 (8)
Kender du typen 2013 (8) I Kender du Typen? tager Mads Steffensen og de to livsstilseksperter Anne Glad og Christian Grau på besøg hos en person, der står i Kraks Blå Bog. Det er også en person, som kan hoppe i sjippetov i stilethæle og som synes, at en udstoppet ræv er smuk. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 23.01.13

03:10  

Hammerslag (4:10)
Hammerslag (4:10) Hammerslag er taget til København, hvor mæglerne bliver udfordret med en lejlighed i henholdsvis Nordvest-kvarteret og på det ydre Nørrebro. Selvom boligerne ligger ganske tæt på hinanden er kvadratmeterprisen dog ikke just den samme - og det tager fusen på mæglerne. Og som om det ikke var nok, så venter endnu en joker i Nordhavnens nye bydel, hvor der skal sættes pris på en liebhaverbolig. Vært: Christian Degn

03:55  

Skattejægerne 2013 (6)
Skattejægerne 2013 (6) Jesper Bo er taget på besøg hos "Pallemanden" i Fjenneslev, hvor der er en hel lade fyldt til randen med gamle loppefund. Den store bunke af antikviteter gemmer på det ene gode fund efter det andet. I Svendborg har Jan Helmer forladt auktionshuset for at tage ud og kigge på malerier til den kommende auktion. Men det maleri, han synes bedst om, er ejeren ikke så villig til at sælge. Peter Ry er ude og kigge efter møbler til sin butik i et dødsbo. Han ved ikke, hvad der venter ham, men heldigvis byder husets kontor på en positiv overraskelse. Sendt første gang 03.04.13

DR2

00:00  

Debatten
Debatten

01:00  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

01:30  

Det franske politi indefra (12:12)
Det franske politi indefra (12:12) Denne hårdtslående serie følger ti politifolk på politistationer i tre forskellige franske byer. At være betjent er ikke noget, man kan tænde og slukke for. Det er noget man er hele tiden i et arbejde, der er behov for hele døgnet. I dette portræt af et råt job følger vi som en flue på væggen betjentene både hjemme og på arbejde for at opleve hvordan - og ikke mindst - hvorfor de handler, som de gør.

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:05  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:45  

Stephen Hawkings univers: Stamceller
Stephen Hawkings univers: Stamceller Stamceller har været genstand for stor debat for vores generation. Disse 'tomme' celler kan blive til alt - lige fra hjerne til hår. Kan vi styre dem, kan de blive et slags reservelager for kroppen, når den går i stykker. Anført af en af videnskabens pionerer, tager Stephen Hawking os med på en rejse ind i denne verden for at udforske, hvad stamceller præcis er, og hvordan de kan bruges eller misbruges.

02:25  

Mennesket vs. AI
Mennesket vs. AI Selvkørende biler, autonome droner og digitale assistenter som Siri. Vi er omgivet af kloge maskiner, der overtager flere og flere opgaver, som normalt varetages af mennesker. Det stiller store eksistentielle og etiske spørgsmål til skaberne af den kunstige intelligens. Hvilke værdier og begrebsforestillinger bygger forskerne ind i deres skabninger? Hvorfor er mennesker så vilde med at skabe en ny art, der risikerer at overflødiggøre dem selv? Hvad vil vi vinde, og hvad vil vi tabe?

03:25  

X Games Sidney
X Games Sidney

DR K

00:55  

Goya's Ghosts
Goya's Ghosts Omkring år 1800 bliver den spanske maler Goya berømt for sine farverige portrætter af hoffet og berygtet for sine barske skildringer af krigen og hverdagslivet. Den smukke Inés bliver hans muse, men snart falder hun i kløerne på inkvisitionen, der med grusomme midler vogter over den katolske tros renhed. Goya søger hjælp hos sin snu, men tvetydige ven Lorenzo, der er en af inkvisitionens magtfulde mænd. Lorenzo: Javier Bardem. Inés/Alicia: Natalie Portman. Goya: Stellan Skarsgård. Instruktion: Milos Forman.

02:40  

At være menneske (2:3)
At være menneske (2:3) Hver og en af os er én blandt syv milliarder andre mennesker på kloden, men hvad vil det sige at være menneske? Den verdensberømte, franske fotograf Yann Arthus-Bertrand bringer os på en betagende rejse verden rundt for at opleve mennesker og landskaber, der er anderledes end vores. Det er historier fulde af kærlighed og glæde såvel som af had og vold, men selv om de sociale og økonomiske betingelser er så forskellige, så har vi måske alligevel noget tilfælles med alle de andre syv milliarder.

03:35  

Chanel versus Schiaparelli
Chanel versus Schiaparelli At Coco Chanel er det 20. århundredes største navn indenfor kvindemoden virker oplagt i dag. Men sådan har det ikke altid været, for i slutningen af 1920'erne fik Chanel en alvorlig konkurrent til titlen som 'dronningen af haute couture' af den lige så berømte og beundrede italiensk-franske designer Elsa Schiaparelli. Deres stil var diamentralt modsat, men henvendte sig til det samme klientel. Af det udsprang den skarpeste rivalisering i modens historie - men også de største nybrud.

DR Ultra

01:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, AALBORG.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1018204427